Прескочи до съдържание

Полет София-Бургас

Препоръчани мнения

Здравейте,магеланци !Търся изгодни еднопосочни билети за двама души София-Бургас на дати 19-20.07.2018 тъй като полета ни до Братислава е от Бургас с Rianair.През jetcost.com.co->edreams намерих на цена 19€ ,но не мога да платя в следващите 3 месеца с тази карта.Използвам Visa Electron,Visa Debit,Maestro с опция да си извадя виртуална карта от ДСК или ЦКБ при нужда.Бразилския jet също не ми е опция тъй като вчера плащах в него.

Благодаря предварително за помоща!

Връзка към коментар

Ами освен да почнеш да бълваш виртуални на ЦКБ с надеждата някоя от тях да се закачи, не знам какво друго може да направиш. И аз съм горе-долу в същия кюп, но моите имена вече не минават дори на нови карти. 

Но като цяло, аз не бих обвързвал плановете с този полет София - Бургас. Точно по това време чартър сезона на България Ер влиза в разгара си и може да стане минихаос. Не пречи да си вземеш билетите, ако отменят полетите ще ти върнат парите, но бъди готов и с резервен вариант - автобус, влак, кола и т.н. 

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.