Coo Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Здравейте, през пролетта ще сме на Сицилия с нашето 6 месечно бебе и в момента планираме кои места да посетим и колко да останем. Някой качвал ли се на Етна с бебе, до къде? Да ходим ли изобщо до Етна и колко време да отделим? Благодаря! Връзка към коментар
lesy Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Не мисля, че е подходящо да се качите с бебе горе, дори и да ползвате автобусите след лифта. Доста е прашно. Може да се разходите в подножието около лифта на станция Сапиенца. Връзка към коментар
Coo Публикувано: 13 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Благодаря, lesy! Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Не е само заради прах, въздухът е разреден на високо, предполагам, че има и други неща, които не са подходящи. Ние отиваме на Тенерифе през април, малката тогава ще е на 8 месеца и за съжаление ще пропуснем качване до Тейде, по тази причина. 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 13 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 stormbringer, да, може би до кабинката ще се качим, гледам последно е бил активен преди година, дано си седи така докато отидем и се върнем. Като взимахме билети нещо не обмислихме добре дестинацията предвид, че вече сме с дете, пишман родители, тепърва с замисляме че си има сложности около безопасността. Не съжалявай много за Тейде, ако не се качите, паркът около него е приятен, а океанът е екстра за гмуркане. Връзка към коментар
lesy Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Сицилия е много красива, особено през пролетта, когато е разцъфнала в ярки цветове. Не съжалявайте за дестинацията. 1 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Етна беше активен през април, ние бяхме там тогава, беше много интересна гледка от Катаня, мисля, че бях пуснал снимка в някоя от темите, но не съжалявайте - има много други неща, които да се правят и видят на острова. Понякога има много баири за бременна в 6-ти месец, както установихме в Рагуза, но за бебе трябва да сте ОК, познати бяха там през есента, а тяхното беше на около 6-7 месеца тогава и са много доволни. 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 13 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Дано! Благодаря Връзка към коментар
Емика Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Имайте предвид, че ако долу, в подножието на Етна пече силно слънце и е за плаж, горе на паркинга на Етна може да вали сняг. Вземете му зимно яке и шапка. Аз бях в края на м.май и горе духаше страшно, лифтовете ги спряха заради силния вятър, а хората, които се бяха качили ги свалиха с автобуси. Етна не е шега. 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 14 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 Емика, много благодаря! Ще му взема космонавт за горе... То това ще му е и първо "море" на бебето, идея си нямам как ще се случва неща като смяна на памперси и хранене горе или долу, гледам да планирам, че да изхабим по-малко нерви, но ако се върнем с акъла си, ще е много добре. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега