w0rf Публикувано: 19 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2018 Здравейте, Аз съм Николай! Следя форума по няколко различни теми, но наскоро се оказа, че само с четене няма да стане, а ще трябва и питане Досега съм бил само във Европа (южна и централна), като следващите едно-две пътешествия ще останат пак наоколо (предстоят 2 седмици в Исландия и, надявам се, Португалия през 2019та). 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 19 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2018 Добре дошъл! Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 19 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2018 Добре дошъл! Добре си се ориентирал - с питане далеч ще стигнеш Успех с планирането и няма да ти се разсърдим, ако споделиш личен опит след Исландската инвазия. 2 Връзка към коментар
w0rf Публикувано: 19 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 19 февруари, 2018 За докментирането съм се подготвил сериозно. Честно казано даже май прекалявам малко - свестен фотоапарат, гопро и дрон. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега