Bitaka Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 Ще се представя на кратко Започнах да пътувам когато станах на 20 години и вече 10 години не съм се спрял. От София до Амстердам направихме един невероятен стоп с приятели, обиколих целите балкани на стоп за 31 дни, докато бях студент чрез различни европейски проекти минах над 20 държави и в момента не спирам да обикалям по всякакъв начин. Малко оставих пътуването на стоп в миналото, че вече не се чувствам толкова млад, но съчетаването на различни транспорти винаги много ми е харесвало. Хубав форум, от давна го знам, но все не стигам до тук. Надявам се да се опознаем с времето. 2 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 Добре дошъл! Ако искаш, сподели с нас за времето, когато сте обикаляли на стоп. Звучи наистина авантюристично. А форумът, че е прекрасен - спор няма. Това, което го прави уникален обаче са хората, които го обогатяват със своя опит 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 Добре дошъл на най-хубавото място преди 10 часа, iliana_t каза: Това, което го прави уникален обаче са хората, които го обогатяват със своя опит Да! Защото, "Мнозина казват, че благата са общи за всички и очакват на другите хора, от тях да получават, а те нищо да не дават. Това не е естествено положение. Правилно, нормално положение е, когато всички взимат и дават. Това е правилна обмяна между хората. " П.Дънов Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2018 Добре дошъл, Битак Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега