Прескочи до съдържание

Hotel Marina bay Sands Singapore

Jorro

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци,

На 29.04.2018 искам да резервирам 1 нощувка за 3-ма в Марина бей сендс в Сингапур , като най-ниската цена, която намерих е в букинг за 470 евро стаята. 

Имате ли предложения къде да намеря по-добра цена? В сайта на хотела цената излизаше около 460 евро с всички такси. Коментирам стая с изглед към града.

Благодаря предварително!

Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...
На 21.02.2018 г. в 20:56, Jorro каза:

Здравейте магеланци,

На 29.04.2018 искам да резервирам 1 нощувка за 3-ма в Марина бей сендс в Сингапур , като най-ниската цена, която намерих е в букинг за 470 евро стаята. 

Имате ли предложения къде да намеря по-добра цена? В сайта на хотела цената излизаше около 460 евро с всички такси. Коментирам стая с изглед към града.

Благодаря предварително!

за какво ви е да спите там, може просто да се качите до горе? Плащате си цената и гледате и/или се къпете в басейна, от какъв зор искате да спите там???

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , poliglota каза:

за какво ви е да спите там, може просто да се качите до горе? Плащате си цената и гледате и/или се къпете в басейна, от какъв зор искате да спите там???

А допускат ли външни лица в басейна?

Връзка към коментар

Доколкото съм запозната инфинити басейна е само за гости на хотела. Иначе до терасата на последния етаж може да се качиш след катос и платиш входна такса, но басейна е ограден и няма да имате достъп.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Точно така. В басейна не може да се къпете ако не сте гости на хотела. Лично според мен оставането за една нощувка (с включена закуска) напълно си заслужава за 250 евро на стая. Въпроса е, че вие сте трима и вероятно цената, която ви дава е за 2 стаи, като едната е с единично настаняване.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Все едно да искаш да летиш със самолет и да се задоволиш с това само да отидеш на летището .

Ако харесвате подобни неща, е много по-добре да се направи нощувка. Скъпичко е , но както казва един човек "кеф цена няма".

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Целия престой си е изживяване. От стаите, през гледките и басейна, до закуската сутринта. 🙂 Естествено, всеки си има мнение... 120 евро на човек обаче може да платите за среден хотел в Исландия или Норвегия без никакви особени екстри.

ЕДИТ: Сега виждам, че темата е от миналата година. :blink::lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз съм била в клубна стая с гледка към града и бих казала, че това бяха едни добре похарчени пари. :laugh:

Защото спомените, които имам от там си заслужават!

Клубните стаи са на високите етажи и към тях имаше включени още неща - ядене, пиене и още някакви глезотийки.

Резервацията направих от сайта на хотела.

Да сложа и няколко снимки от преди време, а дано скоро пак да отида и нови да направя. :smile:

IMG_0755.JPG

IMG_1058.JPG

IMG_1288.JPG

IMG_0781.JPG

IMG_0852.JPG

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Връзка към коментар

Аз съм се качвала горе - не успях да спя и да се изкъпя, защото по Нова Година цените зaпочваха от 650 евро на вечер - минимум резервация за три вечери 🙂 Някога ще го направя. И то съвсем сериозно 😄

Не може да се сравнява, да. 

Връзка към коментар
преди 33 минути , Rainy каза:

по Нова Година цените зaпочваха от 650 евро на вечер - минимум резервация за три вечери 🙂 Някога ще го направя.

650 евро на вечер?! Та това са 325 двупосочни билета до Каламата... 13 години, ако летиш всяка неделя! А за @Георги Матеев - шест години и половина сокчета на „Преслав“ и ултракъси уикенди!

• Смея се 7
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Goal & Boss каза:

650 евро на вечер?! Та това са 325 двупосочни билета до Каламата... 13 години, ако летиш всяка неделя! А за @Георги Матеев - шест години и половина сокчета на „Преслав“ и ултракъси уикенди!

Малко по-скъпо е - минимум две вечери резервация (28-30 декември). Ти ще изчислиш сокчетата 😄 

image.png.a55375fc295196476a843ddf066a2d82.png

Връзка към коментар
преди 2 минути , Rainy каза:

Ти ще изчислиш сокчетата 😄

Изчисленията показват, че със сокчетата от „Преслав“ от полетите за тия пари ще може да се напълни инфинити басейна! :rtfm:

• Смея се 6
Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

Желая да попитам посетилите вече хотела. 

Заслужава ли си спане в долните етажи на хотела(цените са доста по-ниски) или да прежаля повече пари за стая на висок етаж? 

Някой беше писал страхотни думи за закуската, но тя е с още 100 S$ от горе. 

И последно може ли мой приятел от Сингапур да ме посети в хотела или ще трябва да запазим стая и за него? 

• Шок 1
Връзка към коментар
На 13.06.2019 г. в 11:18, Mary каза:

Аз съм била в клубна стая с гледка към града и бих казала, че това бяха едни добре похарчени пари. :laugh:

Имаш ли спомен как става плащането? Гледах информативно, че в сайта на хотела може да платиш с кредитна карта, като парите ти ги дърпат след напускане. Така ли е или кредитната карта служи просто, за да се гарантира спането?

Връзка към коментар

100 долара за закуска не знам дали си струват.

Долу на партера на хотела   има един ресторант-бюфет, имаше десетки видове раци, скариди, октоподи и много други неща, като цената беше около 65-70 долара на човек. Според мен, за това което се предлага не ми се стори много. 

Връзка към коментар
преди 4 часа, Guinness каза:

Имаш ли спомен как става плащането? Гледах информативно, че в сайта на хотела може да платиш с кредитна карта, като парите ти ги дърпат след напускане. Така ли е или кредитната карта служи просто, за да се гарантира спането?

Бях платила предварително с карта. 

На място нищо не съм плащала. 

Връзка към коментар
11 hours ago, Щастливеца said:

Желая да попитам посетилите вече хотела. 

Заслужава ли си спане в долните етажи на хотела(цените са доста по-ниски) или да прежаля повече пари за стая на висок етаж? 

Някой беше писал страхотни думи за закуската, но тя е с още 100 S$ от горе. 

И последно може ли мой приятел от Сингапур да ме посети в хотела или ще трябва да запазим стая и за него? 

Ние бяхме в по-ниските етажи (разбирай 20-30 етаж някъде) и платихме повече за стая с гледка към града срещу по-евтината към градините.

Ако ме питаш мен вземи най-евтината стая и без това най-хубавото нещо на хотела е басейна и от там гледката е топ. Снимки ще си направите достатъчно от  покрива (басейна) във всички посоки, а от стаята във всеки случай гледката ще е хубава. За закуска не сме плащали, т.к за мен е безумно скъпо. В хотела асансьорите се ползват само с картата за стаята, на басейна също се влиза след преминаване на турникет с контрол на достъпа (само след маркиране на карта). За двойна стая получаваш две карти. Варианта ти е да слезеш с двете карти и да му дадеш едната за да се качи с теб на басейна, но другарчето ти пос тая няма как да е там по същото време. 🙂

Ps. Внимавай с check out time-a . Ако не се лъжа беше 11:00ч и в този момент ти спират достъпа на картата и съответно не можеш даже в асансьора да се качиш, а камериерките в 10:59 вече те изкарват от стаята на чистят.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

малии, това ред и дисциплина като в казарма

то ако 100 долара е само закуската, като си представя колко е стаята съвсем не виждам да си струва парите за една гледка, ама това е лично мнение разбира се...

• Харесвам 6
Връзка към коментар
3 minutes ago, neuromancer said:

малии, това ред и дисциплина като в казарма

то ако 100 долара е само закуската, като си представя колко е стаята съвсем не виждам да си струва парите за една гледка, ама това е лично мнение разбира се...

И аз бях на това мнение, но басейна и гледката от него си струва и пак бих повторил ,разбира се, при някоя промоция, че е безумно скъпо наистина.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Закуската в Спаго, ресторанта на басейна, струва 45 сингапурски долара:

https://www.marinabaysands.com/restaurants/spago-bar-and-lounge.html

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.