Mirra Публикувано: 23 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2018 Много интересна и изключително полезна информация има в този.форум.Браво!Аз съм от Стара Загора ,от няколко месеца съм щастлива домакиня! Обичам да пътувам,най—вече с кола,за сега поне. Не съм кой знае колко организирана за пътувания,малко ”рисков играч„ си падам,за сметка пък на мъжа ми,той иска подробности да знае кое...как,а аз в последния момент решавам,намирам място за спане и тръгваме!Той почна да свиква За сега далечните ми ,сравнително организирани пътувания са били в съседна Турция. Посетени градове са Истанбул,Одрин,Чешме,Дидим и Кушадасъ,както и техни околности интересни. Сега живо се интересувам от Тенерифе,а именно ,така открих и вашия форум. Ако мога да бъда полезна за пътувания в Турция с удоволствие бих споделила! 3 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 23 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2018 Добре дошла! 1 Връзка към коментар
Mirra Публикувано: 23 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 23 февруари, 2018 Благодаря! Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 24 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 Добре дошла! И до Тенерифе ли с кола или ще хвръкнете със самолета? Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 24 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 Добре дошла 1 Връзка към коментар
Mirra Публикувано: 24 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 преди 4 часа, iliana_t каза: Добре дошла! И до Тенерифе ли с кола или ще хвръкнете със самолета? Благодаря! Май ще да е първо със самолет, а после с кола. Имам малко по—дългосрочни планове за там,че да видим как ще тръгнат нещата... 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 "Жената иска куче, аз не искам куче, седнахме, поговорихме разумно, двете страни направиха компромиси и решихме да си вземем куче" Та ще свикне, ми, къде ще ходи Добре дошла! 3 Връзка към коментар
Mirra Публикувано: 24 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 Тъй де!!И аз на това се надявам!Добре заварил! 1 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 24 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 Добре дошла! Щом си щастлива домакиня, значи имаш много време за планиране. Скоро ще се насочиш и към други дестинации. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега