Kani Публикувано: 24 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 Започвам да планирам пътешествие до Тайланд през юни и така попаднах на форума. Имам и съмишленици, доверили/ подвели се по моята идея Засега посоката е Ко Самуи, но ми предстои още четене и обмисляне. Информацията, която откривам тук е безценна, надявам се и аз да мога да бъда полезна с моя опит Пътувала съм до нашите съседни държави, в Италия, Испания, Шотландия, Португалия, Унгария, Украйна, САЩ и Малдивите. Вълнувам се и безкрайно обичам тръпката от срещите с нови места, мило и скъпо ми е, когато се завръщам към любими кътчета С радост чета споделеното тук и много ми допадат чувството на общност и добронамереност, обичта към пътешествията е ясна! Поздрави за всички! Kani 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 Добре дошла и тук 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 24 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2018 Добре дошла! 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 26 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2018 Добре дошла! Винаги е по-приятно със съмишленици. Успешно планиране! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега