Прескочи до съдържание

Седмица в Лансароте и Фуертевентура

Masmiya

Препоръчани мнения

5 hours ago, ruwenzogy said:

Може ли да споделите малко за цените на посетените от вас обекти, както и за паркинзите, където са платени.

Паркирахме на платен паркинг само в центъра на столицата на

Ланзароте (която според мен спокойно може да бъде пропусната), беше закрит паркинг и платихме 2-3 евро.  Навсякъде другаде успавахме да намерим безплатни паркоместа на улицата. 

За забележителностите на Ланзароте бях чела, че има комбинирани билети за няколко атракции едновременно и така входовете излизат по-евтини. Но ние не бяхме сигурни кое и кога ще посещаваме и затова всеки път плащахме пълен вход. 

Връзка към коментар

Аз не си спомням някъде да сме плащали за паркинг на Лансароте (включително в Тиманфая), но в столицата не сме били... Цените на обектите сигурно ще се намерят в нета, но знам, че съм виждала там на касите информация с кое друго място се комбинира и колко струва, така че можете и на място да решите дали да се възползвате. Мисля още, че и някъде из Магеланци съм го срещала, обаче въпросът е къде, подозирам, че@AlexandraKo  е замесена, може би в нейния прекрасен и изчерпателен пътепис 😁

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А можете ли да ме ориентирате колко би струвал билет от София до Ланзароте ? Някаква груба сума, както и какви са цените на място 🙂 Започва да сеоформя план в главата ми за едно моренце 🙂 

Връзка към коментар

За кой месец? Защото в момента за януари има промоция на TUI за 118 евро от Брюксел отиване и връщане.

Даже сега намерих към края на януари за 92 евро от Барселона отиване и връщане. И до Брюксел и до Барселона има директни евтини полети от София. Под 200 евро от София до там и обратно без отстъпки или сайтове за намаление.

Редактирано от plamenk
Връзка към коментар
преди 42 минути , mu_ry каза:

А можете ли да ме ориентирате колко би струвал билет от София до Ланзароте ? Някаква груба сума, както и какви са цените на място 🙂 Започва да сеоформя план в главата ми за едно моренце 🙂 

Под 100 евро двупосочно във февруари и март, в април за 120-140, в май и юни много дати под 150 евро.

Без сайтове за отстъпки.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Не съм убедена, че сега е сезонът за море точно там... Ние бяхме февруари месец и определено не ставаше за плаж (освен може би там по-закътаните плажчета), може би след април-май (водата ще си е обаче студена)

Връзка към коментар
преди 26 минути , searus каза:

Не съм убедена, че сега е сезонът за море точно там... Ние бяхме февруари месец и определено не ставаше за плаж (освен може би там по-закътаните плажчета), може би след април-май (водата ще си е обаче студена)

о не, не сега 🙂 ама като не съм уточнила така става 🙂 мисля си за септември, но искам предварително да се подготвя колко пари биха ми трябвали 🙂 

Връзка към коментар
преди 14 минути , mu_ry каза:

о не, не сега 🙂 ама като не съм уточнила така става 🙂 мисля си за септември, но искам предварително да се подготвя колко пари биха ми трябвали 🙂 

На мен там не ми се видя скъпо изобщо, единствено самолетното перо може да е сума от България, но ако не сте вързани с определени дати сигурно ще има избор 😀

Връзка към коментар
преди 16 минути , searus каза:

На мен там не ми се видя скъпо изобщо, единствено самолетното перо може да е сума от България, но ако не сте вързани с определени дати сигурно ще има избор 😀

идеално, сега остава и да видя как се стига до там 🙂

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
На 22.02.2019 г. в 11:27, ruwenzogy каза:

Някой може ли да сподели, кои са най-хубавите плажове на Ланцероте....

Ето, тук са описани:

https://www.spain-holiday.ru/Lanzarote/articles/the-best-beaches-in-lanzarote

На мен, най - много ми хареса плажът на островчето Грациоза, но се ходи с фери до там.

Плая де Папагайо - Плая Мухерес и Плая Бланка - на тези също сме били.

Много е хубав плажът на Мелия Салинас, в Коста Тегизе, но не знам, дали пускат външни хора.

635F6EDD-902F-4CBA-8350-40FBD456B9E3.jpeg.91a45ebe13f55b367ac9652f099f6a67.jpegE538FEF6-CAA8-4E9F-8C33-7EC9BCEFD9CB.thumb.jpeg.b6c94199a73971ec304a776ef603ed85.jpeg

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.