Прескочи до съдържание

Здравейте Магеланци

Препоръчани мнения

Казвам се Емилия и попаднах на „Магеланци” случайно търсейки информация за Бали. Пътуванията са нещо което ме зарежда с жизнена енергия. Нашите пътувания са предимно по семейни причини, защото синът ни живее в чужбина.  Пътуваме семейно и редовно всяка година поне по веднъж, а често и повтаряме. Пътували сме предимно из Европа имах план (вече изпълнен) за големите европейски столици. Пътували сме многократно и до Обединените Арабски Емирства, синът ни живя в Дубай няколко години. Повечето пътувания организирах сама, но четейки Ви разбирам, че съм лаик относно това, защото не е  трудно да организираш пътуване до Рим например в сравнение с пътуване до отдалечен екзотичен остров. В тази връзка поздравления на всички Ви за прекрасния и полезен сайт, тук човек намира добронамерени съмишленици. Мечтая да посетя места свързани с древни култури и цивилизации. Конкретно сега събирам всякаква информация за Бали, защото през септември 2019 г. ще имаме сватба там. Съпругът ми е много стресиран от неизвестността и голямото разстояние така, че аз ще изчета всичко което сте писали за Бали и пътуването до там.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Добре дошла! 
Ще бъде повече от интересно да споделиш и как избра Бали и въобще мястото на сватбата Ви да е толкова далеч! 
Поздравления и браво за избора! Звучи екзотично :) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравей Полина и добре заварила. Изборът не е мой, а на синът ми и бъдещата снаха. Те са заедно 7 години, през октомври 2016 се сгодиха на Барбадос и от тогава умуват къде да се оженят.:search:

Връзка към коментар
преди 7 минути , Emiliya Ts каза:

Здравей Полина и добре заварила. Изборът не е мой, а на синът ми и бъдещата снаха. Те са заедно 7 години, през октомври 2016 се сгодиха на Барбадос и от тогава умуват къде да се оженят.:search:

Още по-интересно започва да става! :)

Връзка към коментар

С удоволствие ще разкажа подробности и детайли за други авантюристично настроени младоженци, засега знам, че австралийска сватбена агенция организира всичко и мястото на сватбата е  The Royal Pita Maha

Връзка към коментар

Добре дошла! Колкото и авантюристичен да звучи изборът на място за сватбата, погледни нещата от хубавата им страна: цяла година ще опознавате на теория една нова култура, а после ще прилагате знанията си на практика.

Пожелавам ви още много интересни пътувания!

Връзка към коментар

Добре дошла. Като понатрупаш опит ще видиш, че няма страшно в по-далечните пътувания и хич не са по-сложни от европейските, напротив, може да са много по-лесни :)

Връзка към коментар

Добре дошла!

Много обичам, когато се съчетават няколко хубави повода в едно. Не само, че ще посетите прекрасно и екзотично място, но това ще е и един много специален момент за семейството. Браво на младите и много весело изкарване на сватбата-ваканция :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.