gika Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 (редактирано) Привет и от мен. Попаднах на сайта търсейки информация за предстоящо пътуване в Близкия изток. Не мога да повярвам, че ви откривам чак сега, споделеното тук е безцененно и ще се радвам, ако мога и аз да бъда полезна На 28 съм и отскоро свой дом наричам Варна, но обичам да отскачам до Балкана, откъдето съм родом. Своя травъл ген открих на 16, оттогава поживях, поработих или учих в Швейцария, Великобритания и Нидерландия и имах шанса да пътувам до много места в Европа и Турция. Сега, след завъщане в България и лош период на почти двегодишна „суша” откъм пътешествия, съм обърнала поглед към Азия. Обичам да си подправям живота с разнообразие и освен от многобройните неща, на които съм фен, това си личи особено когато съм на път – искам да разгледам навсякъде и да опитам от всичко, старая се да прекарвам възможно най-малко време в бездействие. Затова и често пътувам соло – не че не обичам компания, но стилът ми се различава от предпочитанията за лежерно прекарване на повечето ми приятели. А с тези като мен трудно си напасвме графиците Редактирано 27 февруари, 2018 от gika 28
Radnev Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 Здравей и добре дошла. Тук ще ти хареса. Бъди сигурна. Едва ли има друг сайт с толкова положително настроени хора. За необятното количество "травълърска" информация да не говоря. 2
pamela Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 Добре дошла! Никога не е късно за нищо, още по-малко да станеш магеланец. 1
iliana_t Публикувано: 28 февруари, 2018 Публикувано: 28 февруари, 2018 Добре дошла! Точно навреме си попаднала тук. След сушата, всичко ще си дойде на мястото. Успешно планиране и изкарване на изток 1
Happy_Traveler Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 Добре дошла! Къде, къде в Близкия Изток?
gika Публикувано: 6 март, 2018 Автор Публикувано: 6 март, 2018 On 4.03.2018 г. at 10:09 PM, Happy_Traveler said: Добре дошла! Къде, къде в Близкия Изток? Благодаря! Израел и Йордания, засега
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега