Прескочи до съдържание

Привет от позакъснял магеланец


Препоръчани мнения

Привет и от мен. Попаднах на сайта търсейки информация за предстоящо пътуване в Близкия изток. Не мога да повярвам, че ви откривам чак сега, споделеното тук е безцененно и ще се радвам, ако мога и аз да бъда полезна ^_^

 

На 28 съм и отскоро свой дом наричам Варна, но обичам да отскачам до Балкана, откъдето съм родом. Своя травъл ген открих на 16, оттогава поживях, поработих или учих в Швейцария, Великобритания и Нидерландия и имах шанса да пътувам до много места в Европа и Турция. Сега, след завъщане в България и лош период на почти двегодишна „суша” откъм пътешествия, съм обърнала поглед към Азия.

 

Обичам да си подправям живота с разнообразие и освен от многобройните неща, на които съм фен, това си личи особено когато съм на път – искам да разгледам навсякъде и да опитам от всичко, старая се да прекарвам възможно най-малко време в бездействие. Затова и често пътувам соло – не че не обичам компания, но стилът ми се различава от предпочитанията за лежерно прекарване на повечето ми приятели. А с тези като мен трудно си напасвме графиците :lol:

Редактирано от gika
  • Харесвам 28
Връзка към коментар

Здравей и добре дошла.

Тук ще ти хареса. Бъди сигурна. :ok:

Едва ли има друг сайт с толкова положително настроени хора.

За необятното количество "травълърска" информация да не говоря. 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.