iMari Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 Хрумна ни да идем до Скопие другата седмица,но с автобус.Спрели сме се на Матпу.Някой дали е пътувал с тях?Как е пътя? Ще съм благодарна за всякакви идеи,препоръки за приятен хотел,за заведения,какво може да се види освен мащабното антично строителствоПредполагам,че два дни са предостатъчни.Благодаря,предварително
dimitrov6 Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 Пътувал съм с Матпу до Скопие,а в петък се връщам с тях от Истанбул.Единия курс за деня е от български шофьори,а другия от македонски,които се връщат обратно.Пускат и микробуси,и понякога е доста тясно,ако има повече хора. Спал съм в хостел.Има стар град, музей,крепост. 1
iMari Публикувано: 4 март, 2018 Автор Публикувано: 4 март, 2018 Гледам,че имат мащабен Музей на Македония.Подозирам,че е тип научна фантастика.Някой има ли впечатления?
Victoria Публикувано: 15 септември, 2022 Публикувано: 15 септември, 2022 Някой има ли впечатления от други автобусни фирми, които пътуват до Скопие или като цяло Матпу е опцията?
Янко Велков Публикувано: 15 септември, 2022 Публикувано: 15 септември, 2022 Преди 2 месеца проверявах за опции и вариантите бяха следните: - с частно такси, което пътува почти всеки ден - чухме се по телефона, шофьорът искаше по 70 лв. на човек; - с друга автобусна компания, чието име не помня, но офисът й на автогара Сердика беше тук (по спомени): Тръгваха в 7:30, което не ме устройваше и в крайна сметка пътувах с Матпу: тръгване в 09:30, 40 лв. еднопосочен билет, може с резервация по телефона (но тогава трябва да отидете по-рано, за да я потвърдите и платите). Микробусът беше пълен, спряхме веднъж близо до границата и след това на централната автогара в Скопие;) 1
Anna Kalinovska Публикувано: 16 септември, 2022 Публикувано: 16 септември, 2022 Мисля, че надеждна опция си остават МАТПУ. https://www.matpu.com/mejdunaroni-avtobusni-linii/razpisanie-avtobusi-Macedonia.html Пътувах редовно с тях преди време. Минавайки неотдавна покрай началната точка за тръгване и пристигане на автобусите тогава - в района на пл. "Македония", - видях, че още ги има. Ако пак ми се прииска да отскоча нататък, а и по някоя от другите линии, които обслужват, пак тях бих ползвала. 1
Victoria Публикувано: 16 септември, 2022 Публикувано: 16 септември, 2022 Калея пътуват също до Скопие. Имат курсове в 7 и в 17:30 е обртаният към София. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега