T.E.Lawrence Публикувано: 13 юли, 2019 Автор Публикувано: 13 юли, 2019 При всички положения по-добре да е местна. По принцип и тези само с данни имат номер и може да те търсят. Само сложи номера в настройките на апликацията. Тя има и вътрешен чат, също може да се ползва а комуникация с шофьора. 2
T.E.Lawrence Публикувано: 14 март, 2024 Автор Публикувано: 14 март, 2024 Защо не тряба да се премахват кешовите плащания, иначе всеки почва да те сецка както намери за добре... 3
mitrov Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Здравейте! Правя регистрация с телефон, показва ми, че трябва да вкарам телефона си за верефикация и да получа нещо на Уот съп и до там....Къде греша? Не мога да го подкарам!
adreno Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари преди 5 часа, mitrov каза: Здравейте! Правя регистрация с телефон, показва ми, че трябва да вкарам телефона си за верефикация и да получа нещо на Уот съп и до там....Къде греша? Не мога да го подкарам! С БГ номер ли си? Ако да - пробвай регистрация с Гугъл/Фейсбук акаунт вместо с телефонен номер.
Blago Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари При мен си работи и с български номер, преди няколко часа влизах и ми пратиха кода на WhatsApp. Но след това иска да се верифицира и по някакъв друг начин (имейл, Фейсбук, Гугъл)
mitrov Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари На 2.02.2026 г. в 21:57, Blago каза: При мен си работи и с български номер, преди няколко часа влизах и ми пратиха кода на WhatsApp. Но след това иска да се верифицира и по някакъв друг начин (имейл, Фейсбук, Гугъл) Не става... На 2.02.2026 г. в 21:08, adreno каза: С БГ номер ли си? Ако да - пробвай регистрация с Гугъл/Фейсбук акаунт вместо с телефонен номер. Пробвах.....Иска ми мобилния номер, след това ми дава, че ще ми изпрартят на Уот аъп код за верификация и до там, показва ми опитай отново и т.н.
T.E.Lawrence Публикувано: 3 февруари Автор Публикувано: 3 февруари В страните с граб месните карти са без пари. Още с първия курс ще я избиеш. Това не е ли опция? Или кажи за коя страна, може да предложим алтернатива.
mitrov Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари преди 2 минути , T.E.Lawrence каза: В страните с граб месните карти са без пари. Още с първия курс ще я избиеш. Това не е ли опция? Или кажи за коя страна, може да предложим алтернатива. Малайзия и Сингапур....Просто си помислих, че мога да подкарам приложението с българска карта и да съм готов за там, евентуално да съчетая номера си с есим. Но всякакви идеии, ще са ми полезни. Благодаря!
T.E.Lawrence Публикувано: 3 февруари Автор Публикувано: 3 февруари Е, точно за там алтернатива ще трудна. Просто ти трябва една местна карта, в страна, в която оперира граб, да си потвърдиш номера. Оттам нататък и да се местиш и да изтече, няма значение, защото вече цялата комуникация с шофьорите става вътре в приложението.
mitrov Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари преди 5 минути , T.E.Lawrence каза: Е, точно за там алтернатива ще трудна. Просто ти трябва една местна карта, в страна, в която оперира граб, да си потвърдиш номера. Оттам нататък и да се местиш и да изтече, няма значение, защото вече цялата комуникация с шофьорите става вътре в приложението. Това значи ли, че с българска карта, не мога да потвърдя номера?!
T.E.Lawrence Публикувано: 3 февруари Автор Публикувано: 3 февруари Ако нещо не се е променило, картата трябваше да е в страната, където си и Граб е активен.
Георги Матеев Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари преди 2 часа, mitrov каза: Това значи ли, че с българска карта, не мога да потвърдя номера?! Аз съм с българска карта и декември безпроблемно си потвърдих номера в Grab още докато бях в България. Кодът дойде по WhatsApp. Уви нямам идея защо не работи при теб. @T.E.Lawrence между другото Grab в Малайзия буха 3% отгоре за плащане с чуждестранна карта. Доста дразнещо.
mitrov Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари преди 11 минути , Георги Матеев каза: Аз съм с българска карта и декември безпроблемно си потвърдих номера в Grab още докато бях в България. Кодът дойде по WhatsApp. Уви нямам идея защо не работи при теб. @T.E.Lawrence между другото Grab в Малайзия буха 3% отгоре за плащане с чуждестранна карта. Доста дразнещо. Ужас. Не мога да се справя със Самсунг съм А55....Не става и нестава...
T.E.Lawrence Публикувано: 3 февруари Автор Публикувано: 3 февруари преди 2 часа, Георги Матеев каза: @T.E.Lawrence между другото Grab в Малайзия буха 3% отгоре за плащане с чуждестранна карта. Доста дразнещо. Няколко мнения по-нагоре съм писал за Виетнам, явно и Малайзия вече е така. Аз вече плащам само кеш. Преди беше далавера като нямаше удръжки и се събираха много по-бързо точки да вдигнеш ниво при плащане с карта, ама това остана само за местни карти. Същевременно граб издевателства много над шофьорите и дано не им изиграе лоша шега дългосрочно. Оня ден сметката ми за 3км с тук-тук в Пном Пен беше долар и половина и от тази цена граб си приспада комисионната. Давам им нещо отгоре на шофьорите, щото те работят за нищо реално. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега