Rockash Публикувано: 4 март, 2018 Сподели Публикувано: 4 март, 2018 Казвам се Станислав, и живея в Англия със семейството ми от 17 години. За Магеланци научих случайно от ваш линк, оставен от ваш член Наталия Златева. Когато бях на 10 години, баща ми купи карта на света , постави я над леглото ми. Тогава моите родители работеха в Русия, и цялото ни семейство живееше там. Научих всяка една държава заедно със столиците. До ден днешен ги помня повечето. Същото направих и със моята дъщеря,купих и глобус, после карта на света беше купена и фиксирана на стената. Сега в класа тя наистина е най добра по География. Моето семейство обожава да пътува, започнахме с 3 дневна екскурзия до Genoa Italy, и оттогава продължаваме нашите пътешествия. Посетили сме повечето държави в Европа, без Скандинавските Страни, Най очаровани останахме от Switzerland , Spain, Portugal - Madeira Island. Също сме посещавали Dominican Republic, USA( Boston, New York, Washington), Mexico, UAE( Dubai, Abu Dhabi) Singapore, Indonesia ( Bali, Lombok), Thailand( Phi Phi Don, Coral Island). Посетили сме няколко от Европейските острови- Palma de Mallorca, Canary Islands, Tenerife, Thassos &Madeira ( От който сме супер впечатлени, и повторихме пак). Нашия следващ ход са Philippines през месец Май. Ползвахме в началото агенции, но от няколко години организираме сами пътуванията си. Следя редовно няколко търсачки за по евтини билети купувал сам Лондон - Бостън директен полет return само за £237.00. Нямам начинание да седна на компютъра с дъщеря ми, и да се потопим в магията на пътешествията. Преди 2-3 Години не се получи да решим къде да отидем и написахме на листчета 3 държави. Изтеглихме от Виетнам, ОАЕ и Шри Ланка; паднаха се Обединени Арабски Емирства и това беше една от най скъпите дестинации на които сме ходили. Пожелавам от сърце на всички , много пътешествия и безброй спомени и снимки. Успех Приятели! 7 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 4 март, 2018 Сподели Публикувано: 4 март, 2018 Добре дошъл и от мен. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега