Прескочи до съдържание

Холандия-София на Коледа


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Ще трябва да се прибирам за Коледа :) и единствените дати., които са ми удобни са 21 декември и 22 декември (може и 23, но предпочитам преди това). Може и от Амстердам, може и от Айндховен. 

 

По принцип си пътувам с Уиз, но сега гледам, че за 22 билета е 179 евро (с клуба) без багажи, което си е скъпичко, та мислите ли, че цените на Уиз за тогава може да паднат скоро или ще вървят нагоре? И също, моля ако някой знае дали ще има 20% намаление скоро да каже.. :)

 

Най-евтиното, което съм намерил досега е; Амстердам, 21.12, LOT с прекачване във Вършава и 40 минути между давата полета за 196 евро. В момента както виждате с Уиз ще излезне по-скъпо...

 

Моля, ако някой намери нещо по-евтино да казва.

 

Благоадаря ви предварително 

Редактирано от nixn4
Връзка към коментар

Да, еднопосочен си мисля. Може и двупосочен за края на януари (в диапазона 30.01 - 2 февруари), но мислех да си взема еднопосочен сега и за връщането да си взема Уиз (предполагам ще има евтини за тогава).

 

Отворен съм и към такива предложения :)))

Връзка към коментар

ОК, значи отиването ти е общо взето в пика на пиковете. В комбинация с куфара сам си разбрал, че Уиз стават леко нерентабилни :)

 

Та при положение, че ще се връщаш в края на Януари според мен двупосочен билет с нормална авиокомпания е по-добра алтернатива. Започват от към 240 евро, отиване на 22 декември, връщане 28 януари: 

 

http://www.orbitz.com/shop/airsearch?type=air&ar.type=roundTrip&strm=true&ar.rt.leaveSlice.orig.key=AMS&_ar.rt.leaveSlice.originRadius=0&ar.rt.leaveSlice.dest.key=SOF&_ar.rt.leaveSlice.destinationRadius=0&ar.rt.leaveSlice.date=12%2F22%2F13&ar.rt.leaveSlice.time=Anytime&ar.rt.returnSlice.date=01%2F28%2F14&ar.rt.returnSlice.time=Anytime&_ar.rt.flexAirSearch=0&ar.rt.numAdult=1&ar.rt.numSenior=0&ar.rt.numChild=0&ar.rt.child%5B0%5D=&ar.rt.child%5B1%5D=&ar.rt.child%5B2%5D=&ar.rt.child%5B3%5D=&ar.rt.child%5B4%5D=&ar.rt.child%5B5%5D=&ar.rt.child%5B6%5D=&ar.rt.child%5B7%5D=&search=Search+Flights&_ar.rt.nonStop=0&_ar.rt.narrowSel=0&ar.rt.narrow=airlines&ar.rt.carriers%5B0%5D=&ar.rt.carriers%5B1%5D=&ar.rt.carriers%5B2%5D=&ar.rt.cabin=C

 

2013-10-13_16-05-34.png

 

 

При положение, че отиването ти е 200 евро минимум с лот, няма как връщането да го докараш за 40 с уиз, при това с куфар. Алтернатива за по-малко пари е тръгване на 23 от Амстердам, но с нощувка в Милано за 180 евро през trip.bg

 

2013-10-13_16-01-39.png

 

Ама с тоя вариант кацаш чак на 24 в 6 следобяд в София...

 

Иначе пътуваш в пиков сезон и много време за мислене няма.

Връзка към коментар

Разгледах и да ти кажа честно повечето цени са в този диапазон.Дори и до летищата в съседна Румъния и Македония цената е тази,че даже и по висока.Датите които си избрал са специални и цените на билетите са също специални.Билетите на Лот поне са с включен багаж.За намаления не знам,но минаха цели три промоции за 30 дена и си мисля,че няма да има други до края на годината(но ако искаш изчакай).Ако попадна на нещо ще пиша.

 

П.П.Виждам,че и Гошо ти е отговорил.Не се колебай много за да не се покачат цените.

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

Гледах навсякъде, но май 330 долара си е най-добрата цена за двупосочен в момента, но ще изчакам още няколко дена, та може нещо да стане :)

 

И един допълнителен въпрос, че не съм запазвал така билети... Как е най-добре да се запази - направо през Orbitz или директно от alitalia.com (в случая)?

Редактирано от nixn4
Връзка към коментар

Гледах навсякъде, но май 330 долара си е най-добрата цена за двупосочен в момента, но ще изчакам още няколко дена, та може нещо да стане :)

 

И един допълнителен въпрос, че не съм запазвал така билети. Вие как запазвате - направо през Orbitz или директно от alitalia.com (в случая)?

Направо през Орбитз.Запази там където е най-евтино :) :) :) .

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

Orbitz ще ти изкара вероятно повече комбинации, но се плаща с долари (предполагам картата ти е в евро, та ще загубиш малко от превалутиране). Alitalia може да не изкара всички комбинации, но плащането е в евро, и сега наизуст не помня дали имаше такса за кредитна карта, която да товари билета по-скъпо, от колкото при orbitz. 

Връзка към коментар

Здравейте пак,

 

Искам да го купя тоя билет вече, ама нещо има проблеми :(

 

Например искам този: post-30-0-18546800-1381767985_thumb.jpg 

 

но като дам Select ме връща на началната страница и пише: "We're sorry, the fare for that itinerary is no longer available. The fare for that trip is now $473.00"

 

Това става и с другия под него, който пак е $330.

 

Защо тогава излиза в търсачката като се е покачил? :(

 

 

 

Пак благодаря..

Редактирано от nixn4
Връзка към коментар

Даже вече са 493$.Просто няма билети на тази цена вече.Обаче от тези през Рим на 266$ има.Колкото повече чакаш според мен,толкова по-трудно ще става.Пробвах доста варианти с повечето от европейските авиопревозвачи и цените стават страшни.Почти няма под 500$.Взимай решение или рискувай до край или купуваш сега.

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

В Алиталия.ком си излиза същото като вчера (245 евро), та май ще пробвам от там.. :)

 

Ъпдейт: Благодаря на двамата за инфото. Взех билета през alitalia.com и излезна колкото беше и преди ($330/245 EUR), явно с Орбитз нещо не става. Също, има service fee 6 EUR за запазване през Алиталия с карта.

Редактирано от nixn4
Връзка към коментар

Ами хайде честито, случват се такива греди, сайтовете гледат да кешират повечко цени и се оплитат чат-пат. Щом си го намерил в алиталия всичко е перфектно :)

Връзка към коментар

Хаха, мерси, мерси :) Иначе имам близо 6 часа престой на летището в Рим, та се чудя дали може да се излезе малко или ще трябва да си седя на летишето?

Редактирано от nixn4
Връзка към коментар

Хаха, мерси, мерси :) Иначе имам близо 6 часа престой на летището в Рим, та се чудя дали може да се излезе малко или ще трябва да си седя на летишето?

 

Ами Leonardo Express стига за 30 минути в центъра, имайки предвид, че трябва да си поне час преди полета на линия и като добавим малко време за ходене от-до летището имаш около 2 часа и половина - 3 чисто време. На terravision автобусите са по-евтини, но отнемат повечко време, а и имах едни премеждия с тях :) Прецени дали си заслужава, може да хапнеш една пица някъде :) Аз го имам същия финт през януари, но с малко повече престой и със сигурност ще се смъкна до града. 

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.