Прескочи до съдържание

Здравейте от Шлосера

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

Вчера един приятел ми каза за този сайт и след като го посетих се ентусиазирах много, защото наистина до сега не бях попадал на нещо подобно в българското интернет пространство. Честно казано, замисляйки се, в последно време даже не съм се сещал да търся информация на български, особено споделена от българи и предназначена за българи. 

Едно от нещата, които ми доставят необятно удоволствие е ровенето в интернет за пътувания, самолетни билети, интересни дестинации и доста често помагането на други хора да намерят най - изгодното за тях пътуване. 

Моята специалност (ако така мога да го нарека) е Филипините. Често ми се налага да пътувам до там и мога да кажа, че познавам страната доста добре. Запознат съм с местните нрави, начина на общуване, добрите и лошите страни или казано накратко имам дълбок поглед върху много аспекти от живота там. Бил съм в доста от градовете, използвал съм почти всеки вид транспорт, знам кога и как да намеря евтин самолетен билет, колко време отнема пътуването от едно до друго място и т.н. Като цяло намирам страната за много добра туристическа дестинация с нейните над 7000 острова и горещо я препоръчвам.

Отворен съм за въпроси и с удоволствие бих отговорил на всички.

Пътувал съм до повечето дестинации в Европа, до които почти всеки тук е минал поне веднъж. Надявам се за бъдещи пътувания да мога да почерпя достатъчно информация от присъстващите в сайта и да избегна неприятни изненади.

Пожелавам на всички "На добър път!" 

• Харесвам 7
Публикувано:

Здравей и от мене и добре дошъл.На скоро имаше питане от Стенк за Филипините(има и тема ето линка http://magelanci.com/topic/1097-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B8/).Радвам се ,че си готов да споделяш опита който си натрупал от пътуванията ти.Нека той бъде полезен за тези без опит.С  най-голямо удоволствие бих прочел един пост или пътепис(ако ти се пиши)за Филипините.

Публикувано:

На мен ми е интересно за филипинките да споделиш впечатления - казвали са ми, че били много свестни жени и добри домакини? :)

Публикувано:

Видях темата за Филипините и ще пиша относно въпросите зададени в нея съвсем скоро. 

Преди време от Дневник публикуваха нещо, което бях писал за филипинските молове.

http://www.dnevnik.bg/istorii_na_denia/2010/03/30/880537_molut_kato_nachin_na_jivot_filipini/

С уговорката, че част от информацията относно статистическите данни вече не са толкова актуална.

• Харесвам 1
Публикувано:

Добре дошъл, всъщност не чакай въпроси само, ми ако ти скимне пиши и разказвай, така например atzah ни разказа за Монголия и се получи интересна тема :)

• Харесвам 1
Публикувано:

На мен ми е интересно за филипинките да споделиш впечатления - казвали са ми, че били много свестни жени и добри домакини? :)

Като цяло са положителни хора, с постоянна усмивка на лицето, много привързани към семейството. Има както добри, така и много лоши жени с изключително комерсиални мисли. През всичките тези години все още не съм изградил еднозначно мнение за тях и все още се чудя филипинката в общия случай добра жена ли е или не. В някои отношения не ми харесва начина по който се възпитават децата, но правилен баланс се получава, когато процеса се ръководи и от двете страни. Честно казано трудно ми е да изразя конкретно мнение в няколко реда... 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.