Прескочи до съдържание

Коя детска количка да избера за салонен багаж?

Препоръчани мнения

Публикувано:

Пожелавам ви да устискате... Това е до дете, но за нас между 3 и 5г. пътуването беше най-сложно. В количка не можеше да спи, защото имаше интересни неща и зарязахме опитите за целодневно обикаляне, защото преумората на детето се отразяваше на нервите ни. Обикаляме, прибираме се в хотела/рентакара, спи следобед, излизаме... Интереси към всички неща, които са ни интересни = нула. Загубих си акъла и бюджета по клечане в паркове на надуваеми замъци за скачане, които навсякъде ги има, но мир и баланс в семейството да има, нали... 🙂 След 5г. вече позаякна достатъчно, за да не мислим за следобедното прибиране, остана само разминаването в интересите ни. 🙂 В този ред на мисли, за 3-5г. ако децата ви могат да спят в количка без да им пука какво се случва наоколо, и 1001 лева да е тази магия, струва си!

Публикувано:

О, ние така минахме - кола и спане в колата, те над 2 г в количка не стояха и аз я разкарах. Тя нашата беше за близнаци и въобще не беше лесна за разкарване. Ама много из градове не сме обикаляли, плажове, градчета и така. Правя си програмата така, че да има возене следобед…

• Харесвам 2
Публикувано:

За да не направим форума на бг-мама, направо ще питам отново в тази тема, че тъкмо сте се събрали пътуващите с малки деца - може ли да препоръчате детски слушалки, с които хем да не му замине слухът, хем да се чува нещо в самолет. Тъй като ще се ползват за момента само при пътуване със самолет, влак, кола, т.е. вкъщи не ни трябват.

Публикувано:

@ivailo_radev Според мен, ако до сега се е стряскало детето, ще го израсте... Ще му организирате още малко пътуване и ще спре да му пука 🙂 Моето не търпи нищо на ушите си. За разни събития бяхме купили антифони детски размер от едно такова. Седя с тях 14 минути колкото да се накефи и ги махна. Пробвахме пак, висят му на врата, стърчат над главата, търкалят се на земята във всеки момент, в който отместя поглед. За един полет с малък самолет му бях сложила от малките меки тапи за уши, същата реакция. Със сигурност е до навик, аз нямах търпението да изградя такъв. Когато е много шумно, просто се евакуираме някъде по-далеч от колоните или ако няма как, той сам си запушва ушите докато отмине. Например на пеенето на Честит рожден ден на празници, той все е с пръсти в ушите, но грачи с пълно гърло с другите хлапета. 🙂 За пътуване, когато започна да разбира, го подготвяхме, че ще има шум - сигнал на кораба, двигател и малко по малко с израстването свикна да очаква, да не се стряска. Не знам какво точно имаш предвид за слушалките и за какви цели, разбира се...

Публикувано:
На 20.09.2024 г. в 8:41, ivailo_radev каза:

За да не направим форума на бг-мама, направо ще питам отново в тази тема, че тъкмо сте се събрали пътуващите с малки деца - може ли да препоръчате детски слушалки, с които хем да не му замине слухът, хем да се чува нещо в самолет. Тъй като ще се ползват за момента само при пътуване със самолет, влак, кола, т.е. вкъщи не ни трябват.

В какъв смисъл ще му замине слухът? Не може ли да пробваш с някои от твоите за срещи да изгледа някое филмче у вас и да видиш как е?  

Публикувано:

@ivailo_radev, бяхме купили навремето специални детски слушалки за слушане на музика, които са уж по-щадящи за детския слух, но нямам спомен вече какви бяха и отдавна са изхвърлени. Мисля в магазина ни бяха консултирали (те са си и означени като детски и размера им е по-малък).

Публикувано:
На 20.09.2024 г. в 9:41, ivailo_radev каза:

Има детски с активна шумоизолация(ANC). Например https://www.amazon.de/-/en/JBL-460-Headphones-Cancelling-Listening-blue/dp/B09B2L5VX3/ (има директна безплатна доставка до България, а и са по-евтини отколкото от БГ).

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.