adreno Публикувано: 9 март, 2018 Публикувано: 9 март, 2018 Чудя се ще стигнат ли 2 часа и 30 минути за трансфер между двете летища? Като гледам оптималния вариант е с RER B, прекачване na Antony на ORLYVAL го дава час и 15 Това със слизане, прибиране на багаж, купуване на билети, пътуване с RER, прекачване на robotrain-a и чекин дали няма да е малко рисково? Някакви други предложения за трансфер?
akair Публикувано: 9 март, 2018 Публикувано: 9 март, 2018 Двете летища са почти диаметрално разположени на града. 2 часа и 30 минути е доста рисково. Стари теми в trip advisor коментират директни влакове между 2-те летища, които са на 20-30 минути и пътуват 65 минути. Виж и https://www.ratp.fr/en
Роца Публикувано: 10 март, 2018 Публикувано: 10 март, 2018 Да, с РЕР-а 2ч30 си е много рисково. Погледни тук - има директни автобуси (линия 3) между двете летища - тръгват на 20-30 минути и пътят е около 70-80 минути... ама пак си е на кантар. http://www.parisaeroport.fr/en/passengers/access/transfert-paris-aeroport http://www.parisaeroport.fr/en/passengers/access/paris-charles-de-gaulle/public-transport/le-bus-direct-line-3 2
adreno Публикувано: 23 март, 2018 Автор Публикувано: 23 март, 2018 Да бързаш да хванеш свързващ полет при закъснение на полета от София, 20 минути чакане на багаж, 15 минути висене на опашка за билети за рер-а, да влетиш 5 минути преди да затворят чекина и да ти дилейнат полета 4 часа - безценно В крайна сметка избрах придвижването с РЕР, а не с автобуса, че не ми се рискуваше със задръствания на фона на останалото. Цената на удоволствието е леко неприятна - 26 Евро 1
montepinar Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 мен ме интересува трансфер Бове-Орли как става... май няма директен. Търсих, но не намерих, опциите са все със смяна в самия Париж
AlexandraKo Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 Преди 1 час, montepinar каза: мен ме интересува трансфер Бове-Орли как става... май няма директен. Търсих, но не намерих, опциите са все със смяна в самия Париж А ти видя ли ги тези: BlaBlaCar Пътуват час и половина,директно. Не мога да дам линк от таблета, но ще ги намериш лесно.
AlexandraKo Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 Напиши: Bus Beauvais Paris - Orly Airport /ORY/ with BlaBlaCar Само те са директни.
montepinar Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 (редактирано) Окей, благодаря. Ще проверя. Ако е кола... не става, защото съм сам, не сме група. Но ако е БУС.. си е ок Редактирано 2 август, 2018 от montepinar
Фил Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 Blablacar е платформа за споделено пътуване, не е обществен транспорт.
Kaloyan89 Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 (редактирано) Аз съм го правил два пъти трансфера - кацане на Орли от междуконтинентален полет, хващане на директен шатъл на Ер Франс за Роаси - отнема около час, рано сутрин без задръствания по периферика. Идеално беше. вторият път беше инфарктен - кацане на Роаси от Киев следобед. Търся същите шатъли - pas de chance, ден на стачка, автобусите не работят. Докато излезе багажа, намериш гарата, стигнеш до нея - час. Опашка от хиляди хора пред двете машини на РАТП за РЕР. Чакам, чакам, тия туристи нищо не разбират от машините за билети и се мотат. Опашката не напредва Хич, а аз имам полет за Ница от Орли. Хуквам по терминалите. Можеш да си купиш билет за РЕР от туристическия офис на Т3 май беше (?) на 5 минути от жп гарата на Роаси. 10€ грубо до центъра на Париж, (Denfert - Rochereau май беше). От там смяна с РЕР, още 10€ до Антони. Смяна на Антони с ОрлиВал до летището. Препотих се 18 пъти през ноември. Едвам стигнах на време с много бели коси. Роаси е най-омразното ми летище в Европа, повече от Хийтроу. Ако можеш да ибегнеш смяна там - не се колебай. То е като да сменяш метро на Châtelet. Хаосът и нервите са гарантирани. Редактирано 2 август, 2018 от Kaloyan89 1
ZORI Публикувано: 31 октомври, 2019 Публикувано: 31 октомври, 2019 На 2.08.2018 г. в 19:18, AlexandraKo каза: Напиши: Bus Beauvais Paris - Orly Airport /ORY/ with BlaBlaCar Само те са директни. Alexandra Това споделено пътуване BLa Bla Car , ползвали си го. Видях му сайта, там трябва да пиша и да се уговарям ли с някой , които пътува за споделено пътуване ли или e някакъв бус, които мога да заявя онлайн с точен час. Втория вариант ме устроива, защото ако трябва да си уговарям с някого и то на френски, изпуснала съм самолета даже и на другия ден. Иначе много ме устройва, особенно като цена, ако е така-6-8 евро гледам.
AlexandraKo Публикувано: 31 октомври, 2019 Публикувано: 31 октомври, 2019 Преди 1 час, ZORI каза: Alexandra Това споделено пътуване BLa Bla Car , ползвали си го. Видях му сайта, там трябва да пиша и да се уговарям ли с някой , които пътува за споделено пътуване ли или e някакъв бус, които мога да заявя онлайн с точен час. Втория вариант ме устроива, защото ако трябва да си уговарям с някого и то на френски, изпуснала съм самолета даже и на другия ден. Иначе много ме устройва, особенно като цена, ако е така-6-8 евро гледам. Не, не съм го ползвала. Тогава го издирих като вариант, но повече не съм се интересувала.
ZORI Публикувано: 31 октомври, 2019 Публикувано: 31 октомври, 2019 Намерих сайта, исках да видя как работи, регистирах се ...да сега чак ми даде резултат...това е сайт за споделено пътуване. Всичко е много добре, но незнам как на място ще се оправим . Благодаря ти AlehandraKo!
neuromancer Публикувано: 31 октомври, 2019 Публикувано: 31 октомври, 2019 Blablacar е нещо като някой пътува до някъде и няма против да вземе пътници да си намали разходите. Според мен това не е добре да се ползва за превоз между летища ако нямате време. Ако имате нощувка, може. Вземи Uber или нещо такова 1
ZORI Публикувано: 31 октомври, 2019 Публикувано: 31 октомври, 2019 преди 4 минути , neuromancer каза: Blablacar е нещо като някой пътува до някъде и няма против да вземе пътници да си намали разходите. Според мен това не е добре да се ползва за превоз между летища ако нямате време. Ако имате нощувка, може. Вземи Uber или нещо такова Разбрах го, аз затова исках да го разгледам и пробвам. Имаме нощувка и за никъде не бързаме, плюс това въобще не ми се разхожда в Париж с багаж, пък така не го долюбвам този Париж, незнам защо. Така, че може да го пробваме...ако стане..стане...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега