Бръмбар Публикувано: 3 май, 2018 Публикувано: 3 май, 2018 преди 3 часа, liliya каза: А не е ли филмът “The Guns of Navarone” от 60-те години? За Зорба Гръкът пише в нета , че е сниман в Крит. Така е. След снимките на The Guns of Navarone на Родос, Антъни Куин решава да купи малък залив, който иска да превърне в център за артисти и филмови дейци. Въпреки обещанията на правителството, че актьора може да го има за символична сума заради ролята му за популяризирането на гръцките острови, сделката е анулирана по-късно. Иначе Зорба Гъркът е много по-популярната роля и филм с Антъни Куин, но е сниман на Крит. Други филми, снимани на Родос, че ми стана интерсно: http://www.rhodesprivatetours.com/movies_filmed_rhodes_greece.htm 5
liliya Публикувано: 3 май, 2018 Автор Публикувано: 3 май, 2018 преди 51 минути , Бръмбар каза: Така е. След снимките на The Guns of Navarone на Родос, Антъни Куин решава да купи малък залив, който иска да превърне в център за артисти и филмови дейци. Въпреки обещанията на правителството, че актьора може да го има за символична сума заради ролята му за популяризирането на гръцките острови, сделката е анулирана по-късно. Иначе Зорба Гъркът е много по-популярната роля и филм с Антъни Куин, но е сниман на Крит. Други филми, снимани на Родос, че ми стана интерсно: http://www.rhodesprivatetours.com/movies_filmed_rhodes_greece.htm И на мен ми стана интересно, сега ще видя линка. Благодаря 1
liliya Публикувано: 4 май, 2018 Автор Публикувано: 4 май, 2018 Старият град Родос е много приятен и там изкарахме в мотаене голяма част от времето. Беше голяма жега, по обяд имах чувството че се разтичам. Шапка, очила, вода и бира са задължителни при обиколката. 6 1
liliya Публикувано: 4 май, 2018 Автор Публикувано: 4 май, 2018 (редактирано) Още малко снимки от вчера.... Акрополът в Родос е в реставрация и почти нищо не се вижда от скелето около него, но пък от горе се открива страхотна панорама. За съжаление нямам снимки от там на телефона. Пристанището в Родос: Съдебната палата Плажът в самия Родос, нищо особено като цяло. Това не е моето място за почивка- да , има пясъчен плаж, но и много хотели, типичен градски плаж. Kalithea beach. Не влизахме вътре в термите, тъй като не остана много време и позакъсняхме. Входът е 3€ на възрастен и деца до 12 г - безплатно. Няколко снимки на залива встрани. Минахме и през съседните Тасос и Оазис бийч. Последните два доста каменисти, но както се знае с кристална вода. Фалираки-родоския Слънчев бряг или както местните и казват гръцката Ибиса.Също не е моето място, независимо от пясъчния плаж. Ладика Редактирано 4 май, 2018 от liliya 7
liliya Публикувано: 4 май, 2018 Автор Публикувано: 4 май, 2018 Заливът Антъни Куин ми хареса много. Красив, тих и спокоен, а водата е невероятна. 10
vinidj Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 Утре да сте на Ixia Beach - 500метра вдясно. Това трябва да ви хареса, каменисто е , но кристална вода , спокойно и само самолетите отгоре дето кацат може да нарушат спокойствието.Слънцето 23 се усеща 28-29, по крайбрежието всичко е убито от слънцето, а в зеленчуковите им магазини има неща като големи алое вера и разни плодове като кайсии. 1
liliya Публикувано: 4 май, 2018 Автор Публикувано: 4 май, 2018 (редактирано) Само забравих да напиша.... има страшно много комари и ръфат до кокал. Взимайте репеленти или поне имайте предвид да купите на място. Редактирано 4 май, 2018 от liliya 3
liliya Публикувано: 6 май, 2018 Автор Публикувано: 6 май, 2018 Вече на летището в Родос... изкарахме чудесна почивка и събрахме доста слънце :). Чудесно е , че имаме почти цял ден в Атина, който ще оползотворим с разходки. Ето още малко финални снимки от залива St. Paul. Много е красив и романтичен И един изгрев от тази сутрин : 5
Дани Магелани Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Преди 1 час, liliya каза: Вече на летището в Родос... изкарахме чудесна почивка и събрахме доста слънце :). Чудесно е , че имаме почти цял ден в Атина, който ще оползотворим с разходки. Ето още малко финални снимки от залива St. Paul. Много е красив и романтичен И един изгрев от тази сутрин : Благодаря! Вече зная за къде ще е следващият ми билет! 2
liliya Публикувано: 6 май, 2018 Автор Публикувано: 6 май, 2018 преди 1 час, Дани Магелани каза: Благодаря! Вече зная за къде ще е следващият ми билет! Дани, няма да сбъркаш със сигурност ! Съобрази времето само, че и сега по обяд беше много горещо! Мисля , че май и най- много началото на юни е добре! После казаха , че е адска жега:). И аз с удоволствие бих отишла отново! 1
Asya Assenova Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 преди 2 минути , liliya каза: Дани, няма да сбъркаш със сигурност ! Съобрази времето само, че и сега по обяд беше много горещо! Мисля , че май и най- много началото на юни е добре! После казаха , че е адска жега:). И аз с удоволствие бих отишла отново! Аз ще съм в началото на юни за девет дни и ще докладвам какво е било времето на Родос и близките острови:) Лили, благодаря ти за прекрасните снимки. Приятно прекарване в Атина и лек полет:) 2
liliya Публикувано: 6 май, 2018 Автор Публикувано: 6 май, 2018 преди 4 минути , Asya Assenova каза: Аз ще съм в началото на юни за девет дни и ще докладвам какво е било времето на Родос и близките острови:) Лили, благодаря ти за прекрасните снимки. Приятно прекарване в Атина и лек полет:) Не остана време за Сими, но се надявам ти или някой друг да пуснете снимки и да разкажете как е. 1
Asya Assenova Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 преди 3 минути , liliya каза: Не остана време за Сими, но се надявам ти или някой друг да пуснете снимки и да разкажете как е. На Сими бях при първото си пощение на Родос миналия Великден /2017 г./ и много ми хареса, сега възнамеряваме пак да го посетим, този път и малко плаж да направим там. В плановете ни са и Халки, Кос, Нисирос, пък да видим колко от тях ще осъществим. Важното е да се насладим на атмосферата на острова. А обратната връзка със снимки е абсолютно задължителна:) 2
liliya Публикувано: 6 май, 2018 Автор Публикувано: 6 май, 2018 Днешната разходка в Атина беше много приятна и сега доволно отмаряме в салона на Skyserv в зона А с по чаша вино:) Ето и малко снимки от днес: 7
vinidj Публикувано: 2 септември, 2018 Публикувано: 2 септември, 2018 Родос - Долината на пеперудите. 2
vinidj Публикувано: 2 септември, 2018 Публикувано: 2 септември, 2018 Разходка с подводна лодка и шоу от водолаз с много приятна музика долу. 2
vinidj Публикувано: 2 септември, 2018 Публикувано: 2 септември, 2018 Старият град Разходка с корабче до заливите и скачане от него. 2
vinidj Публикувано: 2 септември, 2018 Публикувано: 2 септември, 2018 Аквариума - разни змиорки и всякакви твари. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега