bad kid Публикувано: 9 март, 2018 Сподели Публикувано: 9 март, 2018 Лесен ли е трансферът до града след полунощ? до колкото разбирам може да се ползва С бан, нали не бъркам? Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 9 март, 2018 Сподели Публикувано: 9 март, 2018 (редактирано) преди 3 часа, bad kid каза: Лесен ли е трансферът до града след полунощ? до колкото разбирам може да се ползва С бан, нали не бъркам? Градският транспорт е интегриран в Гугъл макс, пусни търсене от летището докъдето отиваш и ще ти извади опции. Транспортът е непрестанен. Редактирано 9 март, 2018 от 45#2 Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 9 март, 2018 Сподели Публикувано: 9 март, 2018 преди 3 часа, bad kid каза: Лесен ли е трансферът до града след полунощ? до колкото разбирам може да се ползва С бан, нали не бъркам? Петък срещу събота и събота срещу неделя метрото е денонощно, за S бан също мисля, че е така. Аз утре пътувам и директно си взимам S Бан и цъкам към Берлин от полета на Раянер. 1 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 9 март, 2018 Сподели Публикувано: 9 март, 2018 Петък и събота има метро и eсбан денонощно през 15-30 минути. През останалите дни - нощен автобус (N60) ходи до летището и после прекачваш на друг нощен автобус или трамвай (и нощните автобуси, и трамваите са през 30 минути). Приготви се за голяма кочина в нощният транспорт 1 Връзка към коментар
Georgie Публикувано: 2 април, 2018 Сподели Публикувано: 2 април, 2018 (редактирано) На 3/9/2018 в 21:32, Loverboy каза: Петък срещу събота и събота срещу неделя метрото е денонощно, за S бан също мисля, че е така. Аз утре пътувам и директно си взимам S Бан и цъкам към Берлин от полета на Раянер. Аз пътувам на 13-ти ,петък,и от известно време се чудя заслужава ли си да резервирам билети за Телевизионната кула единствено с цел да избегна опашките с FAST VIEW TICKETS.Ясно е,че предпочитанията на всеки са различни ( аз лично не бих съжалявал особено,ако не я видя отвътре ),но какво е твоето мнение? Редактирано 2 април, 2018 от Georgie Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега