Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте,

утре ще пътуваме с жена ми с flydubai от София за Дубай. Днес получих мейл за онлайн чекиране, но само аз бях активен за чекиране. Помислих си, че ще ни чекира един след друг и аз се чекирах. Само че жена ми си остана неактивна с надпис "Online check-in not available for the selected passenger" и не може да се тикне, за да започне чекирането. Писах им, но полетът е утре и нещо ме гложди некомфортно. Че въпросът е някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и какво е било решението.

 

Благодаря предварително на всички отзовали се. 

Връзка към коментар

ФлайДубай нямат онлайн чекинг, или поне аз не съм успявал, не се безпокой. Но си носи пластиката с която си купил билета!

Редактирано от stefanrusev
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 2 часа, stefanrusev каза:

ФлайДубай нямат онлайн чекинг, или поне аз не съм успявал, не се безпокой. Но си носи пластиката с която си купил билета!

FlyDubai си имат онлайн чекин и почти винаги е работил за мен.

 

Казусът е странен, още повече както сте заедно на една резервация. Единствено ми хрумва системата да е избрала жена ти на случаен принцип за някаква проверка. Задължително носете с вас картата, с която сте купили билетите. Утре на летището не вярвам да имате проблем с чекирането.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

А, споко, споко. И на мен и на мъжът ми ни се е случвало. Няма да имате проблем. Случвало ни се понякога, не ми обясниха защо... Те като цяло много са свалили нивото напоследък, екраните им все не работят, нещо друго все не работи... 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте отново и благодаря на всички. Тази сутрин рефрешнах мейла за чекиране и жена ми вече стоеше с тикче готова за чекиране. Даже успяхме да се наредим заедно един до друг. От flydubai все още нищо не са ми отговорили. Явно няма да треперим за чекиране до летището :)

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Ами стряска се човек понякога, дали ти е потвърден полета, дали няма някакъв проблем.... Пък и за да може да седнете заедно. Аз например не си отстъпвам мястото затова, че някое семейство или приятели не са се наредили заедно, освен ако не ми предложат същия тип място. Или щото видиш ли някоя жена не искала да седи до мъж, та аз да ида по средата. Последният път един руснак по джапанки искаше да седне до жена си, а аз да седна отзад на middle seat. Да бееее! 

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.