Oldkozel Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 Здравейте, утре ще пътуваме с жена ми с flydubai от София за Дубай. Днес получих мейл за онлайн чекиране, но само аз бях активен за чекиране. Помислих си, че ще ни чекира един след друг и аз се чекирах. Само че жена ми си остана неактивна с надпис "Online check-in not available for the selected passenger" и не може да се тикне, за да започне чекирането. Писах им, но полетът е утре и нещо ме гложди некомфортно. Че въпросът е някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и какво е било решението. Благодаря предварително на всички отзовали се. Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 (редактирано) ФлайДубай нямат онлайн чекинг, или поне аз не съм успявал, не се безпокой. Но си носи пластиката с която си купил билета! Редактирано 10 март, 2018 от stefanrusev Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 преди 2 часа, stefanrusev каза: ФлайДубай нямат онлайн чекинг, или поне аз не съм успявал, не се безпокой. Но си носи пластиката с която си купил билета! FlyDubai си имат онлайн чекин и почти винаги е работил за мен. Казусът е странен, още повече както сте заедно на една резервация. Единствено ми хрумва системата да е избрала жена ти на случаен принцип за някаква проверка. Задължително носете с вас картата, с която сте купили билетите. Утре на летището не вярвам да имате проблем с чекирането. 2 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 А, споко, споко. И на мен и на мъжът ми ни се е случвало. Няма да имате проблем. Случвало ни се понякога, не ми обясниха защо... Те като цяло много са свалили нивото напоследък, екраните им все не работят, нещо друго все не работи... 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 Ето, и аз се опитвам сега. И на мен не ми дава. 1 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 11 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 11 март, 2018 Здравейте отново и благодаря на всички. Тази сутрин рефрешнах мейла за чекиране и жена ми вече стоеше с тикче готова за чекиране. Даже успяхме да се наредим заедно един до друг. От flydubai все още нищо не са ми отговорили. Явно няма да треперим за чекиране до летището 3 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 А защо да треперите? Нали само при нискотарифните е важно да се чекираш онлайн заради таксата. Другите са фри, просто трябва да се реди човек на опашка... Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 Ами стряска се човек понякога, дали ти е потвърден полета, дали няма някакъв проблем.... Пък и за да може да седнете заедно. Аз например не си отстъпвам мястото затова, че някое семейство или приятели не са се наредили заедно, освен ако не ми предложат същия тип място. Или щото видиш ли някоя жена не искала да седи до мъж, та аз да ида по средата. Последният път един руснак по джапанки искаше да седне до жена си, а аз да седна отзад на middle seat. Да бееее! 3 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 Ясно. Но това се случва при нискотарифните предимно. Както и да е- всеки е свободен да си се стряска. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 flydubai са нискотарифна въпреки това, аз вече не виждам смисъл от такова разделение, нещата са доста размити вече 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега