Прескочи до съдържание

Италия до Мексико от 265 евро за ноември-декември

Препоръчани мнения

Аз започвам да се боря да си намеря правилните билети без прекачване в Щатите. Ако някой има препоръки през коя търсачка ще е най-лесно да напасна датите, ще съм благодарна. 

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/hot-italy-to-mexico-from-only-e295/

Успех на всички желаещи :) 

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 5 минути , Lindt каза:

Аз започвам да се боря да си намеря правилните билети без прекачване в Щатите

290€ Рим - Мюнхен - Мексико сити през Opodo, 11-ти - 21-ви ноември :)

Редактирано от chandni
Връзка към коментар

Аз също търся за Мексико, но за януари или февруари догодина . Целенасочено избягвам тези полети с прекачване в САЩ. Мисля , че все ще изпадне нещо , в т.ч. се надявам и някоя грешка. Ще се радвам ако изпадне нещо, някой сподели :)

Връзка към коментар
преди 4 часа, Lindt каза:

Нямам идея как хората си купуват така билети. Аз явно съм глезена и не мога да си харесам дати. 

какво значи "така"?

някои от горните полети са с прекачване в Канада, не в Щатите. За Канада вече не трябва виза.

Връзка към коментар
преди 7 часа, neuromancer каза:

какво значи "така"?

някои от горните полети са с прекачване в Канада, не в Щатите. За Канада вече не трябва виза.

Момондо забиваше, даваше странни цени в графиката си и при избор на дати, показваше двойна цена. Не знам коя търсачка е подходяща в тези случаи.

Имаше хубави предложения до Мексико сити, но не мога едновременно да проучвам билети в Мексико и до Мексико, защото темпото е твърде бързо за мен и нямам време за мислене. 

Излизаха ми чудесни варианти от Венеция, но зимата няма да имам райън до там. Това ми увеличава буферното време в Италия. През ноември, тоест и зимните дрехи.  Имах и прекачване за по час в Торонто и Цюрих и не знам кога трябва планирам връщането си от Италия, за да не го изпусна. 

Както казах съм разглезена с полетите до Азия от София. С 12 дни отпуск и малко празници имах 23 дни в Индонезия. А сега ми трябваха 11 дни отпуск за 11 дни в Мексико. 

Явно не ми се е скачало този път. 

Връзка към коментар
Преди 1 час, Lindt каза:

Явно не ми се е скачало този път. 

Чакай сега, липсата на отпуска и липсата на оферти са две различни неща :)

И аз искам билети за екзотични места по 300 евро директно от София за Коледа и Нова година, та да не ползвам отпуск, ама няма как да стане.

Или пътуваш евтино, или си глезена :biggrin:

Връзка към коментар

преди 13 часа, Lindt каза:

Нямам идея как хората си купуват така билети. Аз явно съм глезена и не мога да си харесам дати. 

преди 53 минути , Боби каза:

Чакай сега, липсата на отпуска и липсата на оферти са две различни неща :)

И аз искам билети за екзотични места по 300 евро директно от София за Коледа и Нова година, та да не ползвам отпуск, ама няма как да стане.

Или пътуваш евтино, или си глезена :biggrin:

Да, точно това казах и аз вчера;)  Макар че нищо евтино не се очаква когато започна да наслагвам пропуснатите си финанси при голям неплатен отпуск.

Все пак няма да откажа персонални съвети къде да търся, когато се появят такива оферти. 

Връзка към коментар
преди 3 минути , Lindt каза:

Все пак няма да откажа персонални съвети къде да търся, когато се появят такива оферти. 

Хващаш двойките дати, които някой е споделил и отиваш на любимата си търсачка - някои предпочитат момондо, други каяк, трети гугъл флайтс, аз лично си харесвам скайскенер. Всички те са търсачки, които дават цени от различни сайтове.

Ама ако датите не ти харесват изначало, няма смисъл да ги ровиш :biggrin:

Понякога излизат цени и за удобни периоди - един от резултатите за Мексико беше с Луфтханза от Италия - аз така взех за Великден, да се разбира с малко отпуска. Ама православния Великден не е празник за всички по света, като Нова Година...

Връзка към коментар
преди 2 минути , Боби каза:

Хващаш двойките дати, които някой е споделил и отиваш на любимата си търсачка - някои предпочитат момондо, други каяк, трети гугъл флайтс, аз лично си харесвам скайскенер. Всички те са търсачки, които дават цени от различни сайтове.

Ама ако датите не ти харесват изначало, няма смисъл да ги ровиш :biggrin:

Понякога излизат цени и за удобни периоди - един от резултатите за Мексико беше с Луфтханза от Италия - аз така взех за Великден, да се разбира с малко отпуска. Ама православния Великден не е празник за всички по света, като Нова Година...

аз пробвах и предния път със scyscaner, защото имаше уж как да видя цял месец едновременно като цени. Момондо също имаше отгоре една графика за месеца, но забива и не е хич актуална. Обаче когато избереш отиване, цените в табличката връщане се променят. И когато вчера си избирах дати за 167 евро в двете посоки, при зареждане ставаше 500. 

Та питах за по-съвършен инструмент за търсене, ако има такъв. Или просто играта на нервички и забиване си е част от покупката?

Връзка към коментар
преди 6 минути , Lindt каза:

аз пробвах и предния път със scyscaner, защото имаше уж как да видя цял месец едновременно като цени. Момондо също имаше отгоре една графика за месеца, но забива и не е хич актуална. Обаче когато избереш отиване, цените в табличката връщане се променят. И когато вчера си избирах дати за 167 евро в двете посоки, при зареждане ставаше 500. 

Та питах за по-съвършен инструмент за търсене, ако има такъв. Или просто играта на нервички и забиване си е част от покупката?

И двата сайта работят със зареждане на цени за дълги периоди на основата на единични търсения от различни хора. Месечните цени са ориентировъчни, не задължително верни. Без да си направиш собствено търсене за конкретни дати (и брой пътници!), няма как да си сигурна в цената.

Съвсем логично е това да има различни цени при избиране на по-къс или дълъг престой, повечето компании продават най-ниските си класи билети с определени ограничения най-вече за минимум/максимум престой.

Генерално, трябва да имаш търпение, за да си намериш оферта с добра цена. И гъвкавост с датите.

Редактирано от 45#2
Връзка към коментар

Основно ползвам momondo за информация, задължително отварям expedia и започва игра на нерви за покупка на билетите. Не ми се е случвало да купя билети от първия път. Някой път цената се качва чак като стигна до плащането. Започвам ново търсене и така. Expedia има една функция, която дава информация за дати с ниски цени за дестинацията. Например Амстердам - Мексико сити дати 14.11-25.11. На първия екран ми дава цена 300 евро, на плащането вече е станала 600. Някой ги е купил тези билети докато си въведа дългите имена и хората. И като се върна в началото ми дава информация, че до Мексико сити има билет за 330 евро, но вече 01.12-10.12 например. И започвам отначало.

Но ако очакваш датите да са ти по празниците, да са от лесни за достигане европейски летища, с кратки престои и на по-малко от половин цена, шансът е минимален.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Линд, в подобен случай най-добре е да подходиш с идеята, че искаш да посетиш дадено място, както и да се стекат обстоятелствата. При купуването на билетите ни до Мексико условията бяха едни, а после съвсем други. Времето на престой там ни се удължи с два дена, защото махнаха част от свързващите полети и по този начин ни се наложи престой в Мексико сити. Сега това го отчитам като бонус, но ми изяде от отпуската. Оказа се, че пристигаме в Мадрид в ден, в който няма полети за България, а трябва да преспим там. Това изяде още време, но цената си заслужаваше. В крайна сметка се наложи да правиш избор между ниска цена на билета и удобството. Няма как да предвидиш всичко + че в случая не можеш да сравняваш този тип полети с удобството на полетите на един билет от София и да навържеш празници, за да пестиш от отпуска. Някой път може и да ти се получи, но по принцип не става.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.