Прескочи до съдържание

На ски в Грузия: Истанбул - Тбилиси за 90 евро


Препоръчани мнения

Говори се доста напоследък във форума за Грузия, за това не е и случайно, че натам ми се насочи вниманието днес. Цената от 90 евро двупосочен с тръгване от Истанбул, пък директно си е официално зарибяваща. В цената е включен куфар, ако искате да си носите и ските ще е още 30 евро.

 

Примерни дати: 11 - 17 Декември

Цена: 89.98€

За резервация: http://flypgs.com

 

Публикувано изображениеСпоменах ските с чисто рекламен ефект. Трудно е само с едно заглавие да зарибиш човек по дадена дестинация, особено ако в повечето случаи харесването и е на чисто емоционално ниво, както е при повечето хора посетили Грузия. Това, което знам аз е, че природата е уникална, хората са страхотни, а виното и сирената им са неповторими.

 

Конкретно за ските, има курорт Gudauri, на около 2 часа от Тбилиси и се говори, че е рая на карането по неутъпкани писти, заради дълбочината на снега и никакъв риск от лавини.

 

 

За повече информация за Грузия може да прочетете този пътепис на forry: Грузия 2009-а, както и темата във форума: Грузия+Армения

 

Ами колко му е - автобус до Истанбул, полет до Тбилиси и там цяла Грузия е достъпна с маршрутки. Действайте :)

 

Кликнете тук, за да видите тази статия

  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Още малко информация по темата Грузия/Тбилиси. Атлас Джет са започнали да летят от Истанбул (Ататюрк) до Тбилиси, като се намират билети на цени от 96 евро двупосочно! Тоест цената е почти същата като на Пегасус, но е от далеч по-удобното летище - Ататюрк!

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.