Либерта Публикувано: 12 март, 2018 Сподели Публикувано: 12 март, 2018 Здравейте ! Открих този прекрасен сайт и съм много щастлива. Обожавам пътешествията и пътешествениците. Любознателна съм към всякакви непознати дестинации, екзотика и чужди култури. Чета с удоволствие пътеписи и разкази, мнения и препоръки от всеки по-опитен магеланец, за пътя, който е извървял по чуждите земи .Току-що се регистрирах и бързам да ви попитам за Черна гора. През юни ми предстои почивка там и ще съм много благодарна, ако ми споделите своите впечатления от тази непозната за мен, държава. Благодаря предварително ! 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 Добре дошла и тук Има дискутирано за Черна гора във форума, ето това е що-годе нова тема: Съветът е да попрегледаш предишните дискусии, да почнеш да правиш собствен план и да го пуснеш в отделна тема за дооформяне Връзка към коментар
Аля Публикувано: 15 май, 2018 Сподели Публикувано: 15 май, 2018 Здравейте, съвсем случайно попаднах на този сайт и съм много впечатлена. Попаднах по повод търсене на информация за Рим, защото ни предстои пътуване до там, а не сме били. Ще пътуваме със съпруга ми по повод годишнината ни. Обичам да пътувам, макар до сега да не съм посетила кой знае колко места, иска ми се много повече - май мечтите ми за пътешествия са твърде големи. Предпочитам да организирам пътуванията ни, не съм по групите с екскурзовод, затова се стремя предварително да правя колкото мога повече проучвания. Когато е с предарителен план е много по-лесно и могат да се видят повече неща, пък и не се съобразяваш с непознати. Обичам да се наслаждавам на "камънаци", изкуство, природа, ресторанти, особено ми е интересно да наблюдавам как живеят местните, да посещавам техните места. Информацията, на която попаднах тук е невероятна. Благодаря ви за това, което правите. Страхотни сте. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега