Прескочи до съдържание

Самолетни билети: Бирмингам, Лутън, Лондон.. - София (като цяло България)


Препоръчани мнения

Здравейте магеланци, 

 

Пиша ви от позицията на студент учащ в Англия, който иска да се прибере вкъщи в България за седмица и половина/две през края на Март - началото на Април. За мое нещастие, алчните самолетни компании, наплива на хора през Април и сиромахът в мен не са съгласни. Така де, опитвам се да намеря евтини самолетни билети за периода от 28ми Март до 10ти Април и до сега какво ли не съм изполвал в моето търсене (Sky Scanner, Google Flights и доста съмнителни shady сайтове), но резултатът е горе-долу все същия - средно евтините билети са около 180 паунда или 400 лева. 

Въпросът ми към вас, магеланци, е - 

1. Какви са алтернативните начини/методи за намиране на самолетни билети (дочух за грешки от страна на компаниите, кубински сайтове и etc.)?

2. Какви са различните тенденции при варирането на цената на билетите? - (до колкото знам, цената варира от датата на излитане - колкото по-близо е, толкова по-висока е цената; или от това дали датата е по време на ваканционен период като Великден, Коледа.. )

 

Благодаря ви предварително! 

 

Поздрави, 

 

iPager  

Връзка към коментар

Аз от 2 седмици ровя за билет Лондон-София-Лондон, иииии много се ядосвам на черната несправедливост. В крайна сметка купих билет ЛондонГетуик-София Лондон Гетуик 25.03 - 04.04 за 139,39GBP на easy jet. Предполагам, че ако намалиш престоя в BG и отрежеш великден , може да се получи нещо не толковава сърцераздирателно.

Връзка към коментар

Проблемът се усложнява поради факта, че не е 1 Великден, а 2, и допълнително училищни ваканции, т.е. силно се съмнявам на някакъв успех. Следях цените за този период от октомври още и то не само за България, и нищо изгодно не намерих (с изключение на някои градове във Франция и северна Испания, от UK). Но аз не съм толкова веща в търсенето и начините за сваляне на цени и желая късмет!

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.