etty Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Аз съм Ети, минавам за лелка на средна възраст. Започнах да пътувам в чужбина, когато се видях с пари, които много бързо свършиха. Обаче ме прихвана туристическата краста и сега вече всеки спестен лев отива за самолетни билети и екскурзии. Няма отърване! Мъжът ми казва, че съм туристически маниак. Много обичам да си набелязвам места за пътуване и се надявам, членството ми в Магеланци да ми помогне. Другото ми хоби е блогърството. Блогът ми е: http://1etty.blog.bg/ 16 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Добре дошла, Ети! Сред пътуващите няма лелки, всички сме момичета. 8 1 Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Добре дошла:) 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Добре дошла 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 19 март, 2018 Сподели Публикувано: 19 март, 2018 На 16/03/2018 в 12:42, Tedy каза: Добре дошла, Ети! Сред пътуващите няма лелки, всички сме момичета. Ей затова обичам да ходя в Русия, с девушка се обръщат към мен и жените по между си девушки се наричат Теди, защо пропусна чичовците? Пардон, момчетата 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 19 март, 2018 Сподели Публикувано: 19 март, 2018 преди 47 минути , zon каза: Ей затова обичам да ходя в Русия, с девушка се обръщат към мен и жените по между си девушки се наричат Теди, защо пропусна чичовците? Пардон, момчетата Защото Ети се обрисува като лелка, не чичо. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега