Прескочи до съдържание

София-Берлин

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не знам има ли смисъл от темата,предвид краткия срок и изискването за цена.Търся двупосочни билети от София до Берлин за 17.10-20.10 Устройва ме цена в порядъка на 150-180 евро крайна цена за двупосочен.

Публикувано:

Гледах и Прага, и други немски летища, и няма и няма, под 230, което е с БГ ер до Берлин не мога да намеря

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

С Wizz Air до Hahn  е 182 евро, ама датите са 18 и 21...иначе и аз прегледах немските летища + няколко други и с БГ Ер е най-евтиният вариант.

Другия вариант с рейса с Eurolines -180 евро.

Редактирано от Adinko
  • Харесвам 1
Публикувано:

Не изгаря ли и обратния полет,ако не си хванал този на отиване?Извинявам се,ако задавам тъп въпрос.

От Букурещ са още по-скъпи.С автобус е много пътя,още повече,че от Берлин до Дрезден има още два часа и половина.

Полетите до Дрезден пък са още по-скъпи....

Публикувано:

Не изгаря ли и обратния полет,ако не си хванал този на отиване?Извинявам се,ако задавам тъп въпрос.

От Букурещ са още по-скъпи.С автобус е много пътя,още повече,че от Берлин до Дрезден има още два часа и половина.

Полетите до Дрезден пък са още по-скъпи....

Свърежете се с авиокомпанията. Може да не ви изгори връщането.

• Харесвам 1
Публикувано:

За отиване Air Berlin на 17.10.2013:

outbound flight: Thu, 17/10/13 (duration of journey: 02:10) 18:30 Sofia (SOF) 19:40 Berlin-Tegel (TXL)

total price 2 pax: £ 252.40

За връщането на 20.10.2013 може да се намери сравнително евтин билет с EasyJet:

Berlin Schoenefeld to Sofia Intl Dep Sun, 20 October 2013 10:55
  • Arr Sun, 20 October 2013 14:10
  • Flight 4539
  • 2 Adults
  • 2 x €56.74
Subtotal flights and options for all passengers: €113.48

Общо около 356 евро, без куфар на Easy, т.е. по 178 евро. По-евтино няма :(

Публикувано:

Със коя авиокомпания са ти полетите до Берлин?

Ако е Бг ер и изпуснеш отиването ще изгори и връщането. С Ер Берлин също. С Изи би трябвало да си важи. 

P.S. Това на Hayasko изглежда интересно! 

Опа, отиването е в паундове, демек пак става над 200...

• Харесвам 1
Публикувано:

Звъннах до офиса на бг еър.Първата кака с която говорих смята-струва и сложи крайна цена 299.44лв. доплащане на човек.Обясних,че ще обсъдя цената и ще и звънна възможно най-бързо.Стана така,че на следващото ми позвъняване вдигна друга кака,която ме сюрпризира с доплащане от 207.34лв. на човек?!Недоумявам аджеба,как се е получила тази не малка разлика в цените.

В крайна сметка анулирахме днешниа полет и резервирахме друг на 17-ти.Стиснете по едни палчета този път всичко да е наред!

Благодаря на всички,които помогнаха!!!

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Звъннах до офиса на бг еър.Първата кака с която говорих смята-струва и сложи крайна цена 299.44лв. доплащане на човек.Обясних,че ще обсъдя цената и ще и звънна възможно най-бързо.Стана така,че на следващото ми позвъняване вдигна друга кака,която ме сюрпризира с доплащане от 207.34лв. на човек?!Недоумявам аджеба,как се е получила тази не малка разлика в цените.

В крайна сметка анулирахме днешниа полет и резервирахме друг на 17-ти.Стиснете по едни палчета този път всичко да е наред!

Благодаря на всички,които помогнаха!!!

На мен от БГер с две обаждания (второто от тях към мен след "само да питам шефа") са ми презаверявали полет Барселона-София на Мадрид - София, и Брюксел-София на Берлин - София без една стотинка доплащане. Никой не може да разбере на какъв принцип работят БГер. Правят каквито те си преценят схеми, замени, промени. Имам чувството, че и челна стойка ще направи някой sales operator, стига да не изтърве и загуби клиент.

Нищо не трябва да те учудва от тях.

Редактирано от wilks
Публикувано:

На мен от БГер с две обаждания (второто от тях към мен след "само да питам шефа") са ми презаверявали полет Барселона-София на Мадрид - София, и Брюксел-София на Берлин - София без една стотинка доплащане. Никой не може да разбере на какъв принцип работят БГер. Правят каквито те си преценят схеми, замени, промени. Имам чувството, че и челна стойка ще направи някой sales operator, стига да не изтърве и загуби клиент.

Нищо не трябва да те учудва от тях.

Все пак от къде ги смучат тея цени??Как изчислават таксите?
Публикувано:

Сега като си на далавера, не се чуди! Остави за другия път!

Хахха,следващият път /дано вс пак не се налага/ ще ги почна подред,докото ми презаверят билета без такса ;-)

• Харесвам 2
Публикувано:

За навсякъде важи - ако отговора не ти харесва, затваряш и пробваш пак. Някои от хората, които работят там са по-знаещи и можещи от другите, което може да е в твоя полза или вреда. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Със коя авиокомпания са ти полетите до Берлин?

Ако е Бг ер и изпуснеш отиването ще изгори и връщането. С Ер Берлин също. С Изи би трябвало да си важи. 

P.S. Това на Hayasko изглежда интересно! 

Опа, отиването е в паундове, демек пак става над 200...

sorry, изобщо не съм го забелязал, че е в паундове, благодаря за поправката :)

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.