ivelin1012 Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 Здравейте скоро ми предстои пътуване до Перу. Откъде мога да си поръчам/купя хубав сапун на листчета (туристически). Може ли такъв сапун да мине в чекирания багаж или трябва да е при течностите. идеята ми е като си мия ръцете да си вадя листче да си умия ръцете и това.
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 (редактирано) Пробвай с тия, ама им се обади дали имат в наличност. Лично не съм купувал, прецени си дали ти е ок като цена. https://k2outdoor.bg/product/lifeventure-shampoo-leaves/ Такъв сапун, а и обикновен, си минават без проблем в ръчния багаж. Не се притеснявай Редактирано 19 март, 2018 от Eager_Traveler_Paul
Hadzhitodorovi Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 От всеки сапун могат да се направят "листчета" с помощта на белачка за картофи и/или ренде. 1 1
aleksandrina Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 При пътуване използвам дезинфекциращи гелчета за ръце- не надвишават 100 мл и минават в ръчния багаж. Много са удобни, особено когато има и деца. А такъв сапун на листчета не съм виждала от детските си години.
ivelin1012 Публикувано: 19 март, 2018 Автор Публикувано: 19 март, 2018 преди 28 минути , aleksandrina каза: При пътуване използвам дезинфекциращи гелчета за ръце- не надвишават 100 мл и минават в ръчния багаж. Много са удобни, особено когато има и деца. А такъв сапун на листчета не съм виждала от детските си години. И такива ще си взема, но все пак и с тях си чувствам ръцете 'мръсни' като не ги мина със сапун все пак 1
Zlia Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 Нещо не разбирам какво е предимството на тези листчета. Отделно като се намокрят се съсипват. Аз лично съм с компактна сапунерка (1/2 сапун) по пътувания и планини.
ivelin1012 Публикувано: 19 март, 2018 Автор Публикувано: 19 март, 2018 преди 37 минути , Zlia каза: Нещо не разбирам какво е предимството на тези листчета. Отделно като се намокрят се съсипват. Аз лично съм с компактна сапунерка (1/2 сапун) по пътувания и планини. За еднократно ползване (едно измиване на ръцете) да не се мокри всичкия сапун и да е в сапунерка
Velmar Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 В китайските сайтове ( алиекспрес) гледах въпросните листчета на смешна цена.Ще взема да поръчам за проба
AlexandraKo Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 И ние сме от тези, дето, винаги си носим калъп сапун в ръчния багаж. Никога не сме имали проблеми по летища. На времето носехме от този на листове, на става само за миене, не става за пране. Даже, едни чорапи не мож си преплакна. Листчета купувах от Алибаба. 1
strelec72 Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 Аз пък съм си присипала течен сапун в едно 60мл шишенце и си го нося в дамската чанта....става за всякакви случаи....миене на ръце,прибори за хранене,пране....Шишенцата си ги набавям от една фризьорка,от окислителите на боите ми ги събира.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега