Juji Публикувано: 19 март, 2018 Сподели Публикувано: 19 март, 2018 (редактирано) Здравейте, имам билети за Атина средата на април от 13-16 ще пътуваме две приятелки. Видяхме, че Раян имат билети до Миконос на сносни цени. Та си мислех да взема на 14 сутринта полета, който е от 6:20 като до летището ще вземем 24-часовия автобус около 4ч. сутринта. Въпроса ми е как е положението през ноща в Атина, малко се притесняваме да ходим посред нощ от хотела до Синтагма, прочетох, че има доста съмнителни лица в града. Ако някой е пътувал рано с автобуса до летището и може да помогме нека сподели Редактирано 19 март, 2018 от Juji Връзка към коментар
cck Публикувано: 24 март, 2018 Сподели Публикувано: 24 март, 2018 Площадът и района около него се охранява изключително сериозно от полиция и цивилна охрана. Не мисля, че трябва да се притесняваш. 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 24 март, 2018 Сподели Публикувано: 24 март, 2018 Здравей, и ние ползвахме автобуса до летището през нощта, нищо опасно не видяхме, има си заведения, които работят. Мисля, че няма от какво да се притеснявате. 1 Връзка към коментар
harta Публикувано: 27 март, 2018 Сподели Публикувано: 27 март, 2018 Хотелът къде е? Ако е близо до Синтагма няма нищо страшно. Ако е около Омония примерно, там не е много хубаво за разходки. Автобусът до летището взима пътници само за летището. Слизащите са само за там. Не е като останалите автобуси. Билетите са по-скъпи, така че съмнителни лица не се качват. Качващите в автобусите за летището влизат през първата врата. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега