Прескочи до съдържание

Атина през нощта

Препоръчани мнения

Здравейте, имам билети за Атина средата на април от 13-16 ще пътуваме две приятелки. Видяхме, че Раян имат билети до Миконос на сносни цени. Та си мислех да взема на 14 сутринта полета, който е от 6:20 като до летището ще вземем 24-часовия автобус около 4ч. сутринта. Въпроса ми е как е положението през ноща в Атина, малко се притесняваме да ходим посред нощ от хотела до Синтагма, прочетох, че има доста съмнителни лица в града. Ако някой е пътувал рано с автобуса до летището и може да помогме нека сподели :)

Редактирано от Juji
Връзка към коментар
Здравко Ангел

Здравей, и ние ползвахме автобуса до летището през нощта, нищо опасно не видяхме, има си заведения, които работят. Мисля, че няма от какво да се притеснявате.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Хотелът къде е?  Ако е близо до Синтагма няма нищо страшно. Ако е около Омония примерно, там не е много хубаво за разходки.

Автобусът до летището взима пътници само за летището. Слизащите са само за там. Не е като останалите автобуси. Билетите са по-скъпи, така че съмнителни лица не се качват. Качващите в автобусите за летището влизат през първата врата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.