еjaybg Публикувано: 26 март, 2018 Сподели Публикувано: 26 март, 2018 Здравейте , през месец май мисля да заведа кучето на море на о-в Лефкада. Аз ще бъда с кола, а другата част от компанията с кемпер. Та в тази връзка си търсим къмпинг , където да се паркираме, като аз търся бунгало със собствена баня и тоалетна. Може ли нкяой да препоръча добър къмпинг с хубави, чисти и подържани бунгала, където приемат кучета. Предполагам на повече къмпинги нямат проблем с кучета, но аз все пак да си кажа. Предпочитам да е близо до плажа Pefkoulia , но и да не е пак е ок. Благодаря Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 март, 2018 Сподели Публикувано: 26 март, 2018 преди 14 минути , еjaybg каза: Здравейте , през месец май мисля да заведа кучето на море на о-в Лефкада. Аз ще бъда с кола, а другата част от компанията с кемпер. Та в тази връзка си търсим къмпинг , където да се паркираме, като аз търся бунгало със собствена баня и тоалетна. Може ли нкяой да препоръча добър къмпинг с хубави, чисти и подържани бунгала, където приемат кучета. Предполагам на повече къмпинги нямат проблем с кучета, но аз все пак да си кажа. Предпочитам да е близо до плажа Pefkoulia , но и да не е пак е ок. Благодаря От западната страна на Лефкада забрави за къмпинг. Денивелацията е убийствена. Единствено около Катизма имаше някакъв къмпинг, но едва ли е това, което очакваш. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега