Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Мда, драсти и от мен! Чудя си се в момента на акъла как не съм попаднал на това местенце по-рано - но нали викат, че по-добре късно, та ето ме и мене тук, и то в сравнително късен час. Казвам се Борислав; както всички вас, и аз нямам ама нищо против да си попътувам - колкото по-надалече, толкова по-добре - и предпочитам това да е в компанията на мойто женичка. Предимно 'щото е голям човек, но и защото на моменти успявам да съм достатъчно меланхоличен, че да си стана твърде самодостатъчен.

 

Горното май само аз си го разбрах. А исках просто да кажа, че "послевкусът" от споделеното преживяване ми допада повече от това на самотния рейнджър, тъй като през годините съм имал някакви количества и от двете. Сред нещата, които ме вълнуват, са астрономията (телескопи, не хороскопи), летенето с балони с горещ въздух, хубавите играчки (да, и LEGO - много LEGO), моделизма и макетирането, спорта, моторите, механичните часовници. Животните - слагам ги в отделно изречение, щото някак не върви да седят като булет в списъка с хобитата - са ми слабост, особено кучетата (в хола в момента спят тамън две) и конете (от които, за щастие или не, в хола в момента не спи нито един).

 

Като всяко дете на глобализма, съм членувал в какви ли не групи, форуми, форумченца, клубове и тем подобни - към днешна дата гледам по-скоро да ги избягвам май точно поради причините, свързани със стадното чувство, които всъщност са зародили Магеланциточкаком. Тааа сега нещо ми подсказва, че на това форумченце евентуално бих могъл да дам нещичко, да понауча доста нови неща - а пък ако се сдушим и със сродни (не)мислители - какво по-хубаво ;)

  • Харесвам 23
  • Смея се 1
Връзка към коментар
5 hours ago, Tedy said:

Нещо против хороскопите ли имаш? :biggrin: Ти коя зодия си? Ние тук си имаме от всяка по много, но и пътешественици се намират. ;)

Та добре дошъл. :)

Теди - абсолютно нищо против, както и абсолютно нищо за хороскопите нямам... досущ по същата логика, по която нямам хич нищо за или против еднорозите, вогоните или ниан котките. ;)

 

Благодаря за приема - ще се огледам, ослушам и ще гледам да съм полезен, преди да почна да разпитвам яко. Което със сигурност ще е скоро - веднъж да изчета томовете инфо, които вече са налични тук.

Редактирано от MetroiD
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Добре дошъл :)

 

Абе като бях в Лондон метнах едно око на едно Лего - модел на Saturn V. Я кажи какъв е по-професионалният ти поглед, че цената беше около 100 паунда и ми се досвидя. Но моделчето изглеждаше много добре :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.