valpet Публикувано: 30 март, 2018 Сподели Публикувано: 30 март, 2018 Дайте идея за бюджетна нощувка за двама в комуникативна зона на Виена.Тъй като промениха пътния план на Wizz air се колебая за датите/9-13 или 23-27 май 2018/.Има ли някой за тези дати.Предвиждам 1 нощувка Братислава и 3 Виена.Направил съм резервации за автобус Братислава -Виена и за двете възможности с опция за pay back. Връзка към коментар
Ivan Ivanich Публикувано: 31 май, 2018 Сподели Публикувано: 31 май, 2018 Би ли споделил как се справи със задачата за "бюджетната нощувка"? Връзка към коментар
akair Публикувано: 31 май, 2018 Сподели Публикувано: 31 май, 2018 точно до новия HBF на Виена построиха 1-2 големи хотела и като съм ги проверявал, все бяха на добра цена - 30-50 евро на вечер. Мястото е комуникативно - има метро на ХБФ-а, Белведере е на разстояние пеша, минават и няколко трамвая... Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 31 май, 2018 Сподели Публикувано: 31 май, 2018 Не забелязяхте ли, че датите на човека са вече минали? Връзка към коментар
Ivan Ivanich Публикувано: 1 юни, 2018 Сподели Публикувано: 1 юни, 2018 преди 23 часа, Zaro каза: Не забелязяхте ли, че датите на човека са вече минали? Да, забелязах, че датите са минали и затова попитах valpet как се е справил с проблема за бюджетната нощувка. Предстои ми за първи път да посетя Виена, а нямам никаква идея къде е добре и къде не се препоръчва да се търси място за преспиване. Ще бъда благодарен на всеки който сподели информация по този въпрос и препоръча нещо интересно. На 31.05.2018 г. в 23:24, akair каза: точно до новия HBF на Виена построиха 1-2 големи хотела и като съм ги проверявал, все бяха на добра цена - 30-50 евро на вечер. Мястото е комуникативно - има метро на ХБФ-а, Белведере е на разстояние пеша, минават и няколко трамвая... Кои са тези хотели? Връзка към коментар
akair Публикувано: 1 юни, 2018 Сподели Публикувано: 1 юни, 2018 20 minutes ago, Ivan Ivanich said: Кои са тези хотели? Star Inn Hotel и Hotel Motel One. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега