Прескочи до съдържание

Самолетен билет София - Копенхаген


Препоръчани мнения

Със съпруга ми планираме да посетим Норвегия и затова са ни необходими  два  еднопосочни самолетни  билети от  София до Копенхаген. С дата на тръгване около първи Юли 2018 год./ 30.06; 01.07; 02.07; 03.07; /

Нямам против да летя с която и да е авиокомпания и да се прекачвам, стига това да свали цената.

 

Пътувам с куфар, а най-доброто което намерих сама е 99 евро  на човек, в eSky.

Благодаря предварително на всички за съдействието.

Връзка към коментар
2 hours ago, Злати said:

да посетим Норвегия

Пишете, че отивате в Норвегия, не в Дания, нали? От Варна има директни полети до Осло (Норвегия), като за 27.06. има билети по 41 евро с 10 кг. ръчен багаж и 71 евро - чекиран, т.е. за стотина евро ще отидете двама с две чанти х 10 кг. и един куфар 20 кг. За 30.06. в момента има един билет на ниската цена. Това е с Norvegian, инфото е от официалния сайт.

 

Редактирано от Dango
  • Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, epetkov каза:

eSky не е ли мръсна дума за всеки уважаващ се магеланец?

За който е чел много тук, да, сигурно е наясно. Но повечето от хората не са запознати и с оглед на това, че esky има вече и агресивна тв кампания, май ще става още по-зле. Нашата задача е да обясним до колкото можем...

 

@Злати, esky надуват всеки един билет с големи такси, ако ти харесва сайта им, ползвай го за търсачка, но винаги проверявай след това сайтът на авиокомпанията, резултатът е гарантирано спестяване на 20-ина евро и може би известни главоболия. Пък ако се задържиш и почетеш по-дълго тук ще минеш и на следващото ниво, където се взимат билети и на цени по-ниски от колкото авиокомпанията продава. 

 

Но за това има време, на първо време наистина дай детайли къде и кога искаш да бъдеш, защото транферът от Копенхаген до Норвегия няма да е евтин хич и подозирам, че ще е основното перо от транспортните разходи. 

  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , Георги каза:

защото транферът от Копенхаген до Норвегия няма да е евтин хич и подозирам, че ще е основното перо от транспортните разходи.

Напълно споделям мнението. Затова трансферът от Копенхаген до Норвегия е по-добре да бъде заменен с далеч по-приемливия София-Варна и отттам, както беше писано с Norwegian до Норвегия.

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Виждам, че дамата е от Ст. Загора (позволих си да ѝ погледна профила). За това бих препоръчал първо да погледне дирекните полети от Бургас и Варна до Норвегия и да прецени кой вариант (след пресмятане на цени и време за трансфери) и е най-изгоден. Влиза се на сайта на съответното летище, след това "Полети" и "Търсене на полет".

http://www.bourgas-airport.com/Flight/tabid/185/language/bg-BG

 

Ето кратка извадка какво предлага Бургас като възможности в съответния времеви диапазон

Capture.JPG

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря ви stanimirМари НиколоваDango.

Извинявам се на epetkov, не знаех за това. Вече със сигурност ще предскачам предложенията.

Георги, ти си прав, че това ще се окаже най - скъпото перо в намислената ни екскурзия, защото планираме нощувки в палатки на връщане, но имаме среща с приятели в Копенхаген-те ще ни вземат с кола и от там ще продължим пътешествието си.  Ще се постарая да потърся нещо по - изгодно. Благодаря на tch, ще прегледам сайта. Ще пиша отново, когато имам някакво решение и когато успея да намеря варианти. Благодаря на всички.

Редактирано от Злати
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.