Прескочи до съдържание

magelanci.com на пет години!

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 минути , Георги каза:

Ей така се извъртя още една година. И тази нощ не сколасах да напиша рожденното пожелание, но такова ще има по-късно през деня, обещавам! 

Наздраве!

То и без туй е рано за наздраве, та ще почакаме, поне да стане 11:), тъкмо ще напишеш и посланието.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Честито на всички нас!

Чудесен повод за едно голямо Благодаря за помощта и удоволствието, което намираме тук.

Един красив поздрав за празника от Бургас, тази сутрин преди 2 часа.

2018-04-03-Burgas.jpg.9db0c8a00d3d025e54e9ba7ee4c7c2fe.jpg

• Харесвам 25
  • Шок 2
  • Браво 3
Публикувано:

Честит 5-ти рожден ден на magelanci.com! Желая на всички много здраве и още повече пътешествия!

• Харесвам 8
Публикувано:

Честита успешна първа петилетка, другари!

Нека планираме внимателно следващата за още по-впечатляващи резултати! :)

• Харесвам 12
  • Смея се 8
Публикувано: (редактирано)
преди 21 минути , Брани каза:

Честита успешна първа петилетка, другари!

Нека планираме внимателно следващата за още по-впечатляващи резултати! :)

Петилетката е преизпълнена. Някои хора за пет години направиха пътешествия за като за 20 години.

Пет години "Магеланци" - пет години магеланстване.

Редактирано от Zaro
  • Харесвам 20
Публикувано:

Честито на всички магеланци! Благодарности за усилията и приноса за съществуването на такава общност! 

5 години е още детска възраст, нека следващите 5-10 са по-забавни, динамични и усмихнати! 

• Харесвам 8
Публикувано:

Честит Рожден Ден! Поздрави и много пътувания на всички, които правят съществуването на magelanci.com възможно! Благодаря за полезната информация и възможността да я ползваме и споделяме!

• Харесвам 6
Публикувано:

Честито на всички, които са част от това хубаво пространство за споделяне на опит, мирогледи, преживявания и информация!! Прекрасна идея, чудесно реализирана! Нека дерзаем все напред и нагоре :-)

• Харесвам 8
Публикувано:

Честито на всички от най-полезния сайт за пътешествия!Просто незаменим!В него са събрани изключително много енергия и знания-винаги можеш да получиш нужната ти информация.Радвам се ,че съм участник в него . 

• Харесвам 10
Публикувано:

Тъъъън! Мина 11 и може да се отвори шампанското, със златните люспи, подходящо за този хубав повод!

image.png.1aab6baabb0fcf3c0221ce714789e7f2.png

Наздраве!

image.png.5505ef1cf8d8668ccab885bd74b55130.png

• Харесвам 8

Който не пътува следващата една година повече от предходната - ще го заведа на разпит тук: (внимание! часовете са ограничени!)

56082298-C07B-41BA-B79A-557193BD296C.jpeg

НАЗДРАВЕ! :D

Редактирано от cybersimo
  • Харесвам 1
  • Смея се 9

Честит рожден ден на любимия сайт! Щастлива съм, че съм част от идеята и срещнах толкова страхотни хора, с които се забавляваме и пътуваме заедно. Обикалям места, които не съм и предполагала, че съществуват. Наздраве на тези, които вдъхновяват, на другите, толкова полезни с практическа информация, на всички, които се чувстват Магеланци. :girldance::crazypilot:

Редактирано от Tedy
  • Харесвам 19
Публикувано:

Честит рожден ден и от мен! Пожелавам на всички да са живи и здрави и да продължават да сбъдват мечтите си, пътувайки по света. Без да преувеличавам, но за мен това е най-хубавият сайт/форум, където мога да намеря всякаква полезна информация и съвети за различни места по света. Благодарение на магеланци срещнах изключителни хора и винаги ми е приятно, когато имам възможност да бъда част от събиранията и да слушам за близки и далечни непознати кътчета. Отново благодарение на магеланци посетих невероятно красиви места по света, за които дори и неподозирах, че съществуват.

Като на шега изминаха 2.6 години, откакто съм част от общността тук и се надявам още дълги години да бъда част от този колектив. Наздраве на всички и най-вече на Основателя затова, че ни събра в една платформа! 

• Харесвам 18
Публикувано:

Честит празник на сайта и на всички сродни души, които "срещаме" тук всеки ден. Наздраве на Основателя! :)

• Харесвам 7
Публикувано:

Честит рожден ден на сайта и на всички магеланци, за които вече 5 години всеки ден общуване тук си е празник! Благодарности на "домакина" - Основателя - за чудесната идея да ни осигури "терена" за нашите виртуални срещи!

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.