Популярно мнение Георги Публикувано: 3 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2018 Ей така се извъртя още една година. И тази нощ не сколасах да напиша рожденното пожелание, но такова ще има по-късно през деня, обещавам! Наздраве! 48 5 8
AlexandraKo Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 преди 12 минути , Георги каза: Ей така се извъртя още една година. И тази нощ не сколасах да напиша рожденното пожелание, но такова ще има по-късно през деня, обещавам! Наздраве! То и без туй е рано за наздраве, та ще почакаме, поне да стане 11, тъкмо ще напишеш и посланието. 4 1
tonica Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честито на всички нас! Чудесен повод за едно голямо Благодаря за помощта и удоволствието, което намираме тук. Един красив поздрав за празника от Бургас, тази сутрин преди 2 часа. 25 2 3
chandni Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честит 5-ти рожден ден на magelanci.com! Желая на всички много здраве и още повече пътешествия! 8
luba_rizova Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честит 5ти рожден ден! Наздраве и за много години, потребители и пътешествия! 9
Брани Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честита успешна първа петилетка, другари! Нека планираме внимателно следващата за още по-впечатляващи резултати! 12 8
Zaro Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 (редактирано) преди 21 минути , Брани каза: Честита успешна първа петилетка, другари! Нека планираме внимателно следващата за още по-впечатляващи резултати! Петилетката е преизпълнена. Някои хора за пет години направиха пътешествия за като за 20 години. Пет години "Магеланци" - пет години магеланстване. Редактирано 3 април, 2018 от Zaro 20
Victoria Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честито на всички ни и още много години тук! 6
milen_40 Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честито на всички магеланци! Благодарности за усилията и приноса за съществуването на такава общност! 5 години е още детска възраст, нека следващите 5-10 са по-забавни, динамични и усмихнати! 8
Olia Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честит Рожден Ден! Поздрави и много пътувания на всички, които правят съществуването на magelanci.com възможно! Благодаря за полезната информация и възможността да я ползваме и споделяме! 6
christuff Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честита петилетка и от мен! И хиляди благодарности на всички помагащи с полезна информация! 6
Raia Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честито на всички, които са част от това хубаво пространство за споделяне на опит, мирогледи, преживявания и информация!! Прекрасна идея, чудесно реализирана! Нека дерзаем все напред и нагоре :-) 8
Georgie Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честито на всички от най-полезния сайт за пътешествия!Просто незаменим!В него са събрани изключително много енергия и знания-винаги можеш да получиш нужната ти информация.Радвам се ,че съм участник в него . 10
AlexandraKo Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Тъъъън! Мина 11 и може да се отвори шампанското, със златните люспи, подходящо за този хубав повод! Наздраве! 8
cybersimo Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 (редактирано) Който не пътува следващата една година повече от предходната - ще го заведа на разпит тук: (внимание! часовете са ограничени!) НАЗДРАВЕ! :D Редактирано 3 април, 2018 от cybersimo 1 9
Tedy Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 (редактирано) Честит рожден ден на любимия сайт! Щастлива съм, че съм част от идеята и срещнах толкова страхотни хора, с които се забавляваме и пътуваме заедно. Обикалям места, които не съм и предполагала, че съществуват. Наздраве на тези, които вдъхновяват, на другите, толкова полезни с практическа информация, на всички, които се чувстват Магеланци. Редактирано 3 април, 2018 от Tedy 19
FlyTraveler Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 За още много години и пътешествия на всички и най-вече на @Георги затова, че ни събра! 16
Oshko Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честито на всички, които се чувстват част от Магеланци! 13
Guinness Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден и от мен! Пожелавам на всички да са живи и здрави и да продължават да сбъдват мечтите си, пътувайки по света. Без да преувеличавам, но за мен това е най-хубавият сайт/форум, където мога да намеря всякаква полезна информация и съвети за различни места по света. Благодарение на магеланци срещнах изключителни хора и винаги ми е приятно, когато имам възможност да бъда част от събиранията и да слушам за близки и далечни непознати кътчета. Отново благодарение на магеланци посетих невероятно красиви места по света, за които дори и неподозирах, че съществуват. Като на шега изминаха 2.6 години, откакто съм част от общността тук и се надявам още дълги години да бъда част от този колектив. Наздраве на всички и най-вече на Основателя затова, че ни събра в една платформа! 18
Яничка Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честит празник на сайта и на всички сродни души, които "срещаме" тук всеки ден. Наздраве на Основателя! 7
mililia Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Да ни е честита годишнината! ...и с благодарност към Основателя! 9
rik4o Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден на сайта и на всички магеланци, за които вече 5 години всеки ден общуване тук си е празник! Благодарности на "домакина" - Основателя - за чудесната идея да ни осигури "терена" за нашите виртуални срещи! 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега