Дани Магелани Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 преди 3 часа, Брани каза: Честита успешна първа петилетка, другари! Нека планираме внимателно следващата за още по-впечатляващи резултати! Теб не те е имало по време на петилетките. За планове и резултати можем да говорим ние-динозаврите. От летището в Амстердам, на път за Япония, ви поздравявам! Честит 5-годишен юбилей на Основателя, първите магеланци и на всички нас! Да доживеем и до 50-тия! 12 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит Рожден Ден, Магеланци! Здраве, късмет, любов и много пътешествия желая на всички! Благодаря ви, че ви има и, че съм част от тази прекрасна общност! Специални благодарности на @Георги, че ни събра. Другарю @Брани предлагам следващата петилетка да изпълним за три години! 8 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 преди 3 минути , Костов каза: Честит Рожден Ден, Магеланци! Здраве, късмет, любов и много пътешествия желая на всички! Благодаря ви, че ви има и, че съм част от тази прекрасна общност! Специални благодарности на @Георги, че ни събра. Другарю @Брани предлагам следващата петилетка да изпълним за три години! Много скромно, Костов! За 3 години - две петилетки! А Матеев - четири! 1 7 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит празник и от мен на всички, които се чувстват част от това общество! С пожелания за още дълги и безбройни пътувания ! 6 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден и от мен на всички пътешественици по душа, събрани в най-прекрасния сайт. Благодаря на @Георги и всички останали знайни и незнайни герои, които му помагат! Благодаря на @Sun4o за организиране на срещите в Пловдив /с намек да се самосезира скоро за една/! Благодаря на всичко вас /които няма да изброявам поименно, защото все ще изпусна някого/, от които черпя вдъхновение, информация и увереност, че мечтите могат да се сбъднат! Пожелавам на всички здраве и късмет, нови, все по-далечни цели и все по-шантави хрумки, които да се реализират в хубава компания! Наздраве и за още много петилетки! 14 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден на всички магеланци и на Основателя! Пожелавам ви добри оферти, удобни самолети, красиви гледки, готина компания и блаженство по всички земни кълбета (и плоскости)! Благодаря за споделената информация и емоции. 6 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит 5-ти рожден ден и от мен на най-якия форум Мagelanci.com! Огромни благодарности на @Георги, че ни събра като общност във форума, и на всички които пишат и участват в него! Желая на всички много здраве, щастие, късмет и още много незабравими пътешествия! 13 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит празник, @Георги, честит празник познати и непознати приятели, магеланци! Щастлива съм, че ви има всички вас и се срещнахме, благодарение на този сайт. Нека има попътен вятър в крилете на мечтателите-пътешественици! 8 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден! Благодаря на @Георги, че прави възможно съществуването на общността магеланска! Да сме много здрави и пътуващи! Наздраве! 8 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден и от мен! Прекрасни хора събрани на едно място с едничка прекрасна цел! Благодря за приятелите ,кото намерих тук и възможостта да сбъдвам и най-смелите си мечти за пътешествия! Наздраве! 3 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден на екипа на форума и всички магеланци! Прекрасно е, че сте факт вече 5 години, изградено име не само онлайн, но и офлайн, добър коректив сред хората и място, обичащо пътуващия и мислещ човек с неговите странстващи сюжети. Бъдете винаги хора, които се държат заедно като сплотено общество, виждат се редовно и помагат безрезервно. За 5 години самата реплика "Ще пусна тема в магеланци" се е превърнала в нарицателно и е знакова - тя е успокоила психически толкова много народ преди трипа и му е направила пътуването в пъти по-качествено, комфортно и евтино, че само по себе си това е достатъчен факт да направим равносметка за огромното КПД и добавена стойност дотук. Смисълът е да се продължи в същия дух. Имам само едно искрено пожелание към всички вас с тоя полу-грузински тост, и то е следното: Запазете на всяка цена този тип форумна култура и кредо. Спокойният, ведър и любознателен тон. Помощта. Приятелството. Усмивките. Акцентът върху другия. Бирата. Майтапът. Красотата. Ахването. Не се поддавайте на дразги. Давайте от своята душевност и позитивизъм тук, разбира се с по една супена лъжица критично мислене на ден, и тогава не само ще имате още по-прекрасно местеце, обикаляйки с удоволствие света, но и самият свят ще ви падне в краката! Сърдечни поздрави от мен на всички! Наздраве! 28 10 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден на всички магеланци и на екипа на форума! Бъдете здрави и неуморни за да осъществявате всички свои мечтани пътешествия. Благодаря на Основателя , както и на всички пишещи във форума за полезната информация която споделят. Наздраве и от мен! 8 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честито! За още много по 5!!! За още много вдъхновяващи теми, волни мечти и тестване на собствените си граници - все неща, които нямаше да са възможни без magelanci.com 13 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит 5-ти рожден ден, магеланци ... и благодарности на Основателя! Продължавайте да мечтаете ... тук мечтите се сбъдват 3 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит годишнина! За мен това е най-хубавото място в интернет пространството! Здраве и вълнуващи пътешествия за всички! 7 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честита годишнина! Благодаря на Георги и на всички пишещи, че го има форума и си помагаме взаимно. А аз без да знам за годишната днес все пак я отбелязах с магеланска среща в Нара. 9 Връзка към коментар
a6olq Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честита годишнина на екипа на форума, на всички познати и непознати магеланци! Хиляди благодарности и пожелания за много нови и невероятни пътешествия! 4 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честита годишнина на @Георги и цялото форумно общество! Всички тук ми помогнаха много за да открия кътчета и красоти, които не съм и мечтала, че ще посетя. Тук намерих и приятели, и съмишленици, и прекрасни хора! С пожелание форумът да запази духа и атмосферата, а на @Георги, @Пожето - успех! 10 Връзка към коментар
funny Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит празник на @Георги и на всички нас ! 5 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Хм, миналата година не знаех кога е създаден форума. Тази, честитя от хотел във Фукуока. Какво по добро място да кажа за сетне път на Георги, че променя мечтите, познанството и възможностите на всеки, който се довери.!Желая здраве на Основателя! Много ентусиазъм на модераторите. Прегръдки на всички, които пишете тук. Без всички вас нямаше да съм така щастлива и без страшна. 14 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден! Наздраве за @Георги и екипа! Благодарение на магеланци.ком ъпгрейднах сентенцията "Всяка година трябва да посетиш поне едно ново място" до "Всяка година да посетя поне едно място, което не съм чувала" Радвам се, че срещнах толкова страхотни хора, които вдъхновяват, споделят, подкрепят, подстрекават... 12 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 преди 8 часа, Брани каза: Честита успешна първа петилетка, другари! Нека планираме внимателно следващата за още по-впечатляващи резултати! Няма как да не се преизпълни петилетката, когато масово се използват вратичките от "сгрешени" цифри при авиокомпаниите. Така се стъкмяват и по-впечатляващи резултати, отколкото с внимателно планиране... По повод петилетката, не е ли редно магеланската сБирка сред природата при Белинташ да бъде преименувана в Магелански Конгрес. Мятото е високоенергийно и мистично, като нищо може някоя "летяща чиния" да ни кацне... Макар че магеланският пленум с явно мнозинство би гласувал да е ХАЛБА вместо чиния ... Наздраве! Мечтайте и дерзайте! Огледайте се, ослушайте се и... резервирайте! Благодаря ви, че ви има! И поклон пред Основателя! 11 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Ех, кога минаха 5 години? Ама то нещо като е толкова приятно и времето лети бързо Честито и от мен и за още много години. Няма да крия, че форумът е специално място за мен - именно той доразпали и без това нескромната ми страст към пътуванията. В него открих редица сродни души, почерпих десетки добри идеи и като цяло се чувствам в свои води. И до ден днешен проверката на ново съдържание е едно от първите неща, които правя сутрин - вместо четене на новини Радвам се и благодаря на @Георги и @Пожето, че имаха - и продължават да имат - огромното търпение да управляват и финансират magelanci.com. Без този форум интернет пространството определено щеше да е по-скучно. Наздраве! 28 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 (редактирано) преди 29 минути , Георги Матеев каза: Наздраве! Откъде? Тия бири не ми приличат на "Загорка"... Наздраве! Редактирано 3 април, 2018 от rik4o 2 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден на Магеланци! Прекрасно място за всички, обичащи пътуванията! За мен този ден е специален, защото малката ми дъщеря става на 2 годинки днес, дано и тя да обича да пътува като порастне 10 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега