Роца Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честито и от мен и още много петилетки! Радвам се, че съм част от това прекрасно общество! 4 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден на абсолютно всички участващи в най-готиният форум и от мен Наздраве и още много по 5 години ! 11 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден на всички и от мен! Влезеш ли веднъж тук, дори да не обичаш пътешествията, се пристрастяваш! Още много петилетки желая! Повече пътувания и по-евтини самолетни билети:) 5 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Благодаря на @Георги за създаването на най-прекрасното кътче в интернет пространството! Благодаря и на всички други прекрасни хора, който спомагат за съществуването на форума! Честит празник на всички магеланци! 4 Връзка към коментар
MetroiD Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Като се замисля само, че кацнах във форума преди кажи-речи пет дни, а не години, леко ме досрамява - така че наздраве за още поне пет по пет, та да можем и тия с жълто около човките да понаваксаме Георги - благодаря и от мен! Както и на всички отзивчиви, любознателни и обичащи да споделят спомени, впечатления и безценна информация хора. Благодарение на тия пет дена ровичкане тук открих изключително много неща, които надали щях да нацеля събрани на едно място - на този етап резултатът е (само) една далечна дестинация до края на годината. Да видим след още пет години - такова де, дена - какво ще се случи... 6 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит Рожден Ден, Магеланци! Бъдете здрави, пътуващи, обичащи, усмихнати и цветни! Благодаря на всички тук за прекрасната атмосфера, огромната помощ, идеи и хъс! Основателю, респект и наздраве! 6 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит Рожден Ден! За много години! Огромни благодарности на Георги и хората, които му помагат да поддържа този страхотен форум! 1 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден на най-готиния форум и всички вас, които споделят идеи, емоции и информация чрез него! Радвам се, че съм част от вас! Сигурна съм, че ще се присъединяват още много нови хора и форумът ще бъде все по-интересно място. Не спирайте да мечтаете и да ставате част от най-прекрасните кътчета на света! 7 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честита годишнина и все така да намираме /споделяме полезна информация за нещата които ни интересуват 7 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит 5-ти рожден ден! Специални благодарности и признателност на всички членове на борда на директорите - като се започне от Директора на водопада, модератори, организатори, ВИП персони! Благодаря за търпението, което проявявате; за ангажираността към всички нас и поддържането на добрия тон и ведро настроение из форума. Лично за мен, magelanci.com е най-успешният онлайн проект, в който някога съм участвала. Чувствам се по-богата с всяка прекарана минута тук и всеки един изхарчен лев за пътуване. Винаги чакам с нетърпение новостите, които Основателя подготвя грижливо за нас. Сигурна съм, че още дълги години ще споделяме и ще подкрепяме форума.....за да го има него, за да ни има и нас 11 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 преди 16 часа, Георги каза: Ей така се извъртя още една година. И тази нощ не сколасах да напиша рожденното пожелание, но такова ще има по-късно през деня, обещавам! Наздраве! Скоро ще стане 04.04, а речта на Основателя все още я няма. 4 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 преди 4 минути , Костов каза: Скоро ще стане 04.04, а речта на Основателя все още я няма. ОстаФФка!!! 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 преди 1 минута , Meidj каза: ОстаФФка!!! Да не бъдем крайни. Сигурен съм, че Основателя има основателна причина да забави тази така дълго чакана от Магеланската общност реч. 1 2 Връзка към коментар
Дидко Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Аз пък от вчера се чудя защо 03.04 в магеланския календар е в червено @Георги? Почвам да мисля дали не съм изтрещял покрай поредната ми организация или пропускам нещо! А то, какво било... Миии, честит празник! Наздраве на всички магеланци! Живи и здрави, и останете пътешественици, а не туристи! 4 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден скъпи магеланци! Пет години изминаха като миг и аз искрено се надявам да има още и още мигове-годишнини! Магеланци.ком е моят лотариен билет/късмет.От както съм част от това общество се чувствам истински богат- душевно,със знания,с пълни очи а и в много случаи и с пълни ръце! Адски съм щастлив,че форума е място за взаимопомощ и можеш да намериш отговор на всеки въпрос! Сърдечни благодарности на @Георги и целият администраторски екип за това,че се грижат за този истински диамант! Честит Рожден Ден!!! 12 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден, Magelanci.com! Нека форумът става все по-активен, полезен и устойчив 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 честит юбилей и от мен както и огромни благодарности към целия екип, който се грижи пространството да е така добре организирано и полезно, и към всички участници в тази прекрасна общност, които успяват винаги да са в помощ, да поддържат чудесна атмосфера на доброжелателност, и да вдъхновят огромната полза за мен е, че за почти двете ми години тук разширих неимоверно кръгозора си /макар и с цената да разбера колко малко всъщност съм знаела/, а с него и обхвата на мечтите си така че - да, благодаря ви наистина, за петте вагона теми, из които някои са почти енциклопедични като знание, и се надявам във времето на поне още десет 6 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Преди 1 час, Костов каза: Да не бъдем крайни. Сигурен съм, че Основателя има основателна причина да забави тази така дълго чакана от Магеланската общност реч. ... може да основава нещо ново... а и за магеланци денонощието обикновено не завършва в 00:00 ч. local time, особено ако се очаква поредната промоция. 1 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 април, 2018 Автор Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Официалното изявление се забави по ред причини, основната, че напоследък имам особено чешитски график на живот с работа на нощни смени. Но не е това главната причина. Главната причина, е че с тези пожелания ми обърнахте целия план за рожденно слово с главата наопаки. Далеч съм от мисълта, че всичко тук е перфектно. Ако си изброя списъка с идеи сигурно ще има за поне 3 петилетки напред, другарю Брани. Далеч съм от мисълта, че не е имало моменти, в които балансът между личен живот, работа и форум да не е бил много стабилен и да не ми е идвало да зарежа всичко. Далеч съм от мисълта, че няма да е така и за напред. Но в крайна сметка точно теми като тази тук или тази, или това мнение показват, че смисъл има. И този смисъл не е задължително изразен в оптимално разпределяне на дните в еди коя си дестинация, спестяване на 5€ за билет тук и там или като за стотен път повтаряме кой е неимпулсния телефон на Wizz. Макар и много често външата представа, която даваме да е точно такава. Смисълът явно е много по-дълбок и преди 5 години не съм си представял, че няколкостотин реда код, двайсетина графики и един уебсървър могат да доведат до това едно плюшено слонче да намери отново малката си собственичка на другия край на Европа или един щастлив баща да сподели най-голямата си радост със снимка с тениската на форума. Дори да не отварям дума за многобройните приятелства създадени тук, съвместни пътувания, сбирките и емоциите покрай тях. Тези неща от една страна малко ме и плашат. Първо защото първо явно някак се пръкнаха от само себе си, без да предполагам, допускам и прогнозирам. И второ, защото не винаги съм сигурен как да им реагирам. От друга страна, обаче, пък точно те ме зареждат с психологическата енергия необходима за да продължаваме напред. А повярвайте ми, има моменти в които е нужна. Чувствам се в свои води с техническите неща, макар и да не са ми точно професия - поддръжката на сървър, скорост на зареждане и т.н. скучнотии, за тях ще продължавам да се грижа с максимални усилия. Но част от запазените марки на форума - създаването на приятелства, споделянето на пътувания, позитивната енергия и помощта към новобранците, които тепърва прохождат в самоорганизираните пътувания ще трябва да идват и от вас, както и до сега. Имаме ли сделка? А иначе си мислех да пиша какви нововъведения следват в близко или не чак толкова близко бъдеще. Скука. Има време, няма да ни избягат. @Костов, успях ли да влезна в графика? 20 10 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честит рожден ден! Не минава ден да не вляза във форума и да не потърся какво ново е написал някой или пък е намерил някаква интересна "врътка" за ново вълнуващо пътешествие. Много е вдъхновяващо и зареждащо. Специални благодарности на Основателя @Георги, екипа от помощници и всички участници във форума, че се поддържа приятелски и добронамерен тон на общуване. 5 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 3 април, 2018 Сподели Публикувано: 3 април, 2018 Честито и от мен на създателите и на всички съфорумци. Радвам се, че всички сме част от този форум и благодарение на всички тук успяваме да пътуваме все повече и повече. Успех!!!! 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 4 април, 2018 Сподели Публикувано: 4 април, 2018 Честито! За 10 годишнината opodo да пуснат код magelanci10 2 4 Връзка към коментар
theo Публикувано: 4 април, 2018 Сподели Публикувано: 4 април, 2018 ,,, на пет годинки !!! ,вече сме в детската градина , ..и в очакване на първия училищен звънец ,,, _____________________________ 1 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 4 април, 2018 Сподели Публикувано: 4 април, 2018 Честито! И след 50 пак да е така, оазис на свободата и вдъхновението! Благодаря! А за подобренията: що да не е нещо като: как да се шляя с кеф, че и да ми плащат 2 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 4 април, 2018 Сподели Публикувано: 4 април, 2018 Честита годишнина!!! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега