Iliyanna Публикувано: 4 април, 2018 Сподели Публикувано: 4 април, 2018 Здравейте, търся 2 еднопосочни билета от Испания до България около 10ти-12ти октомври 2018. Ще пътуваме само с ръчен багаж и ниско тарифните компании са за предпочитане. В идеалния вариант тръгваме от Сантяго де Компостела, ако не може би от Порто. Офертите, които сме намерили до момента са: Ryanair 12.10 Порто - Брюксел Шарлероа - София - 45 евро на човек. Като цяло това е най-евтино, но транспортът от Сантяго до Порто пак е около 35 евро на човек, а и ще трябва да се нощува в Порто. Ryanair 10.10 Сантяго - Мадрид - София - 84 евро на човек Имаме достъп до Виза и Мастър Кард. Надявам се информацията да е изчерпателна и благодаря предварително на всички за помощта Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 4 април, 2018 Сподели Публикувано: 4 април, 2018 То 45+35 прави 80 плюс нощувка в Порто Сега Сантяго - Мадрид са по 20 евро. Защо не си вземете тях, ако се притеснявате, и да изчакате другите да паднат. Според мен до октомври има много време, а и можете да избирате между Раян и Wizz. Не мога да си представя и двете компании да задържат толкова високи цени. Връзка към коментар
Iliyanna Публикувано: 4 април, 2018 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2018 Привет Да и аз гледах, че вътрешен полет Сантяго - Мадрид сега е 20 евро на човек, просто се притеснявам за цените до България по - нататък във времето. Знам че и Ryanair, и Wizzair си имат определени дни с намаления, промоции и т.н., но от известно време не съм пътувала и съответно не ми е много ясно как се изменят цените, тоест дали задължително се вдигат с наближаване на датата или не е задължително. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 април, 2018 Сподели Публикувано: 4 април, 2018 (редактирано) През Мадрид имате само час и четиридесет минути за прекачване между полетите.Не бих си го причинила,риска е голям,всичко се случва.На малко по-ниска цена има вариант през Лондон. 4ч и 40мин между полетите звучат доста по-разумно И през Барселона И аз бих изчакала,много време има. Редактирано 4 април, 2018 от Мари Николова Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 април, 2018 Сподели Публикувано: 4 април, 2018 Още един глас за изчакване. За билети през октомври (нисък сезон) не би трябвало да почнете да се притеснявате преди средата на юли. Друг фактор, е че и разписанието може да претърпи промени до тогава и връзката да стане проблемна. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения