beliabalet12 Публикувано: 8 април, 2018 Сподели Публикувано: 8 април, 2018 Изпълнявам препоръката за представяне. Попаднах напълно случайно в сайта покрай пътеписа "Очарованието на Алпите - Централна Европа", може би най-хубавия, който съм чел някога. Имам слабост към Алпите. Юни 2017 посетих Австрия, район Цел ам Зее/Капрун и имам огромно желание да посетя Швейцария, точно местата описани в "Очарованието на Алпите - Централна Европа". Бил съм още в Гърция - Тасос, Ситония и Левфкада, както и в Италия - Венеция, Лидо ди Йезоло. През юни планирам посещение на Барселона, а някой ден, надявам се и на Швейцария. Засега просто искам да се насладя на още някой подобен пътепис, като този, който ме доведе тук. Все още се ориентирам в сайта и тепърва ще науча къде и как да отбележа местата, които съм посетил. А някой ден може и да напиша свой пътепис. Благодаря за вниманието! 6 Връзка към коментар
Мало Публикувано: 8 април, 2018 Сподели Публикувано: 8 април, 2018 Здравейте , радвам се че попаднах в Магеланци и искренно се надявам някой да откликне от Гърси. 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 април, 2018 Сподели Публикувано: 11 април, 2018 Добре дошли и на двамата 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега