Alexander Публикувано: 10 април, 2018 Сподели Публикувано: 10 април, 2018 След изненадващата канселация на полетите на Ryan от Крит за цялото лято, се налага да търся спешно превоз до Атина, пак добре, че полета към София е в 8 вечерта. За сега наирам само с егейците на дебели цени 80-90 евро или малко по-нормални за по 47-48, но в 6 сутринта, което значи 1 нощувка по-малко.. Намерих с Волотеа от столицата по обед пак на същите пари 48 евро на човек, което за сега ми се струва най-макото зло, ако не намеря нещо друго, ще се взима от тях. Някой може ли да даде идея за билети за 29.06.18 от Крит до Атина? Предполагам, че ще има бум в цените тези дни в другите компании, все пак стотици са изгорели с полети и ще трябва да се пренасочват спешно. Имам всякакви карти без АА, но не мисля, че е удачно да търся схеми за намаления, защото цените ще се вдигнат за часове. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 април, 2018 Сподели Публикувано: 11 април, 2018 Въобще не го мисли с Волотеа-та според мен, цената ми се вижда супер, особено след като ти удовлетворява плана и изискванията. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 12 април, 2018 Автор Сподели Публикувано: 12 април, 2018 Взех с Волотеа, бях запазил 3 билета за 48 часа за 4,5 евро на цена от 150 евро, но вчера сутринта взех други пак от тях за 120 евро. Повече от доволно. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения