Прескочи до съдържание

Билети Крит-Атина


Препоръчани мнения

След изненадващата канселация на полетите на Ryan от Крит за цялото лято, се налага да търся спешно превоз до Атина, пак добре, че полета към София е в 8 вечерта.

За сега наирам само с егейците на дебели цени 80-90 евро или малко по-нормални за по 47-48, но  в 6 сутринта, което значи 1 нощувка по-малко..

Намерих с Волотеа от столицата по обед пак на същите пари 48 евро на човек, което за сега ми се струва най-макото зло, ако не намеря нещо друго, ще се взима от тях.

 

Някой може ли да даде идея за билети за 29.06.18 от Крит до Атина?  Предполагам, че ще има бум в цените тези дни в другите компании, все пак стотици са  изгорели с полети и ще трябва да се пренасочват спешно.

Имам всякакви карти без АА, но не мисля, че е удачно да търся схеми за намаления, защото цените ще се вдигнат за часове.

Връзка към коментар

Въобще не го мисли с Волотеа-та според мен, цената ми се вижда супер, особено след като ти удовлетворява плана и изискванията. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.