Прескочи до съдържание

Ново-бранец / Старо-пътешественик

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте колеги пътешественици! Отскоро разбрах за този сайт от приятели, които намират супер изгодни самолетни билети за извън-европейски дестинации, така че се включвам и аз.

Също така (без да звъчи като реклама) имам и питане към по опитните за следното. Като доста стабилен клиент на booking.com, получих referral link, който дава 15 долара намаление за всяка резервация направена през него (плюс разбира се и бонус за мен). Има ли някъде място в този форум, където мога да споделя линка или такива неща са забранени тук?

Поздрави,

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , kobolda каза:

Също така (без да звъчи като реклама) имам и питане към по опитните за следното. Като доста стабилен клиент на booking.com, получих referral link, който дава 15 долара намаление за всяка резервация направена през него (плюс разбира се и бонус за мен). Има ли някъде място в този форум, където мога да споделя линка или такива неща са забранени тук?

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема.

Златното членство се купува.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.