Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци. Етап 4: Отваряне на подаръците и фукане във форума

Георги

Препоръчани мнения

И моят подавък дойде.

Опитах се да не го отварям, но удържах само два дни.

Благодаря за книжката! Пингвините са една от основните причини да искам да отида там :)

post-356-0-53730700-1387224104_thumb.jpg

post-356-0-47115800-1387224113_thumb.jpg

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Това се казва изненада!!! Идвам тази сутрин на работа и си намирам подаръка!!! CCK, много ама много ти благодаря, повече от страхотен е....и е тематичен и е много личен и въобще... разрева ме рано рано  :) Ще го снимам по-късно да ви го покажа, засега ще си го гледам и ще си му се радвам :wub:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Това се казва изненада!!! Идвам тази сутрин на работа и си намирам подаръка!!! CCK, много ама много ти благодаря, повече от страхотен е....и е тематичен и е много личен и въобще... разрева ме рано рано  :) Ще го снимам по-късно да ви го покажа, засега ще си го гледам и ще си му се радвам :wub:

Така като прочетох какво си написала и първата ми мисъл беше: "Дано не са пантофи, дано..." :lol:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ами носеше подпис Тони.Ако има някой друг с този ник- благодаря отново.Ако не,ще търся Дядо Коледа :D

mmmincheva, трябва да благодариш на някой друг.

Не съм аз. :)

Връзка към коментар

Ами носеше подпис Тони.Ако има някой друг с този ник- благодаря отново.Ако не,ще търся Дядо Коледа :D

Малък жокер от мен.Има съфорумци с такова Първо име така,че няма нужда да търсиш Дядо Коледа а да се замислиш(провериш) кои са!?! :)  :)  :)

Връзка към коментар

Малък жокер от мен.Има съфорумци с такова Първо име така,че няма нужда да търсиш Дядо Коледа а да се замислиш(провериш) кои са!?! :)  :)  :)

Човекът явно желае да запази анонимност, а аз нямам никакво намерения да ровя!

Весели празници на всички!

Връзка към коментар

И аз си имам прекрасен подарък с много хубави пожелания. Много благодаря!

Все още не знам от кого е, защото е изпратен много инкогнито чрез джуджетата на Еконт.

Ето и снимка.

post-103-0-10385800-1387628863_thumb.jpg

Редактирано от Nine
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Днес получих  един много интересен и оригинален Коледен подарък
Бях приятно изненадана,от таланта  на Елена да изографиса на едни много симпатични чашки забележителности от различни страни, има го и  Магеланския знак /много е :O :O :O /.
Вече сте  под напрежение да видите моя подарък но ще изчакате до утре като го снимам и прикача.
Това ще направя задължително :)
Благодаря подаръка  е "super" :wub:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ето какво ми донесе Дядо Коледа /salomia/

post-614-0-67478900-1387780208_thumb.jpg

Снимката не е от най сполучливите, не съм добър фотограф , но подаръка е страхотен :santaclaus:

Весели празници на Всички Магеланци!

• Харесвам 18
Връзка към коментар

И на мен подаръка ми пристигна точно на Бъдни вечер. Благодаря на eve за СТРАХОТНИЯ подарък!!! 

Весели празници!!! 

post-36-0-66025200-1387930870_thumb.jpg

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.