jorocontrola Публикувано: 27 септември, 2021 Публикувано: 27 септември, 2021 Малко да събудим темата с две църкви от Краков (мисля, че ги няма до сега) : - St. Mary's Basilica: - Wawel Cathedral: 5
blueriver Публикувано: 27 октомври, 2021 Публикувано: 27 октомври, 2021 Малко и от мен по темата. Базел,Цюрих и Женева.Последните две снимки са от руската православна черква в Женева. 8
Anna Kalinovska Публикувано: 8 септември, 2023 Публикувано: 8 септември, 2023 Катедрала №1 у нас: Катедрален патриаршески храм "Александър Невски", София Много фотогенична, никога не успявам да се стърпя, когато съм наоколо 📸 Папарашка е снимката, затова е кривната Вече фотографирането във вътрешността на храма не е разрешено.., сигурно събират парички. Северният олтар е изрисуван от Иван Мърквичка (1856-1938) - един от основателите на рисувалното училище в София, по-късно Художествената академия. ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 4
домосед Публикувано: 19 юли, 2024 Публикувано: 19 юли, 2024 Ираклион Цяла сутрин дебна да мине червена кола. Хеле (Свети) Мина! 3 1
Argentique Публикувано: 19 юли, 2024 Публикувано: 19 юли, 2024 преди 28 минути , домосед каза: Цяла сутрин дебна Да няма после печено домоседско за обяд? 😎 И защо трябва да има червена кола? 2
домосед Публикувано: 19 юли, 2024 Публикувано: 19 юли, 2024 Преди 1 час, Argentique каза: И защо трябва да има червена кола? Instagram: #redCarPictureMaketh 1
Argentique Публикувано: 19 юли, 2024 Публикувано: 19 юли, 2024 Нямам инстаграм. Но това не ми пречи да кача някоя снимчица по темата. Продължавам с Генуа - не е катедрала, а църква, но има Рубенс там, пък и е хубава. Chiesa del Gesù e dei Santi Ambrogio e Andrea. Катедралата Toomkirik в Талин – най-старата естонска църква. Тук е гробът на най-известния местен магеланец Крузенщерн, тогава поданик на Руската империя. Единият от входовете в катедралата в Мурсия (фасадата се реставрираше). Част от катедралата в Картахена Катедралата в Порт Луи, Мавриций Матера и Дуомо Катедралата в Трани, Пулия Една от най-любимите ми катедрали, Сиракуза Катедралата Св. Яков в Шибеник Най-старата католическа катедрала в света, в Сплит Катедралата в Трогир Задар, църква Св. Донат вляво и катедралата вдясно Църквата Катедралата И турската (!) православна църква в Истанбул – Merkez Meryem Ana Kilisesi в Каракьой. И такова животно има. 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега