jorocontrola Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Малко да събудим темата с две църкви от Краков (мисля, че ги няма до сега) : - St. Mary's Basilica: - Wawel Cathedral: 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 27 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2021 Загреб 7 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 27 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2021 Малко и от мен по темата. Базел,Цюрих и Женева.Последните две снимки са от руската православна черква в Женева. 8 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 8 септември, 2023 Сподели Публикувано: 8 септември, 2023 Катедрала №1 у нас: Катедрален патриаршески храм "Александър Невски", София Много фотогенична, никога не успявам да се стърпя, когато съм наоколо 📸 Папарашка е снимката, затова е кривната Вече фотографирането във вътрешността на храма не е разрешено.., сигурно събират парички. Северният олтар е изрисуван от Иван Мърквичка (1856-1938) - един от основателите на рисувалното училище в София, по-късно Художествената академия. ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 19 юли Сподели Публикувано: 19 юли Ираклион Цяла сутрин дебна да мине червена кола. Хеле (Свети) Мина! 3 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 19 юли Сподели Публикувано: 19 юли преди 28 минути , домосед каза: Цяла сутрин дебна Да няма после печено домоседско за обяд? 😎 И защо трябва да има червена кола? 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 19 юли Сподели Публикувано: 19 юли Сан Лоренцо Генуа Отвън и отвътре 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 19 юли Сподели Публикувано: 19 юли Преди 1 час, Argentique каза: И защо трябва да има червена кола? Instagram: #redCarPictureMaketh 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 19 юли Сподели Публикувано: 19 юли Нямам инстаграм. Но това не ми пречи да кача някоя снимчица по темата. Продължавам с Генуа - не е катедрала, а църква, но има Рубенс там, пък и е хубава. Chiesa del Gesù e dei Santi Ambrogio e Andrea. Катедралата Toomkirik в Талин – най-старата естонска църква. Тук е гробът на най-известния местен магеланец Крузенщерн, тогава поданик на Руската империя. Единият от входовете в катедралата в Мурсия (фасадата се реставрираше). Част от катедралата в Картахена Катедралата в Порт Луи, Мавриций Матера и Дуомо Катедралата в Трани, Пулия Една от най-любимите ми катедрали, Сиракуза Катедралата Св. Яков в Шибеник Най-старата католическа катедрала в света, в Сплит Катедралата в Трогир Задар, църква Св. Донат вляво и катедралата вдясно Църквата Катедралата И турската (!) православна църква в Истанбул – Merkez Meryem Ana Kilisesi в Каракьой. И такова животно има. 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега