Прескочи до съдържание

Tuifly.be - опит с тях и инфо за багаж


Препоръчани мнения

Планирам да закупя билети от Tuifly.be, тъй като за момента дават най-добри цени до Доминикана, и всяка информация за тях ще ми е полезна. 

Това, което ме изненада е, че максималните размери на чекирания багаж при тях е 80x60x25. Че те на Уизз са по-големи.

И дали често закъсняват полетите им от Пунта Кана за Брюксел? Тъй като кацаме в 9.20ч на летище Завентем и в 17.05ч има полет на Райън от Шарлероа за София. Смятам да вземем такси от Завентем до Шарлероа. Иска ми се да се приберем още същия ден, дали да рискувам? Ако кацне на време всичко ще е по план, но ако закъснее, ще трябва нови билети, нощувка...

Връзка към коментар

Ние летяхме с тях преди 3 години, но багажа си беше с нормални размери, как се променят нещата....Иначе не закъсняха в нито едната посока, но това не е гаранция. Самолетите бяха нови и полета съвсем приятен, но се чудя цената на таксито от Завентем до Шарлероа няма ли да ви изяде разликата от евтиния билет? Ако кацнете по разписание спокойно можете да се придвижите с обществения транспорт или с шатъл.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Съвсем скоро летяхме с тях до Куба. Не ми е направило впечатление за багажа. Имахме си нормален куфар. Чекирания багаж се заплаща допълнително от цената. Миналата година летяхме и до Пунта Кана. Всичко си беше наред. Нямаше закъснения.  Колкото от Завентем до Шарлероа, задължително обществен транспорт, никакво такси. Ще ви излезе повече от самолетния билет...

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ние сме 6 човека и с онлайн резервирано такси /минибус/ от този сайт https://leuven-taxi.be/en/ ще ни излезе 85 евро между двете летища, което смятам, че е добре. С градския транспорт няма да е много по-евтино. А и в случая ще е важно да се придвижим възможно най-бързо за следващия полет, че изпуснем ли го тогава ще ни излезе доста скъпо. Обмислям и застраховка отмяна на пътуване за всеки случай.

Връзка към коментар

Пътувах с Туи миналата година до Куба - и в двете посоки полетите бяха навреме. Чекираният багаж се заплаща допълнително към билета, но нямаше проблем с размера (ние пътувахме с 80-литров куфар). Може да следиш във flightradar24 дали закъсняват напоследък техните полети.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Сега си измерих куфара - 84x48x28 приблизително. Като техните изисквания са 80x60x25 или не повече от 158см общо.

Мерят ли размерите и следят ли стриктно килограмите на чекирания и ръчния /който е до 10кг/ багаж?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.