Прескочи до съдържание

ЮИ Азия семейно около нова година


Препоръчани мнения

Едно бързо въпросче за Пукет, ще съм много благодарна за мнение.

Откривам не лоши билет за НГ за Пукет и се замислям сериозно за кратка семейна почивка 29.12-3.1. И понеже самолетните билети са само част от уравнението, сега се оглеждам за хотели. Бихте ли ми препоръчали подходящо място/район/курорт на Пукет за семейство (5 човека), може би вили, или апартаменти, спа ризорт или поне удобен район за отсядане.

Много благодаря предварително на всички!

Връзка към коментар
преди 5 минути , Тони каза:

Ката бийч и Карон бийч. Има огромен избор според това, което търсите- от вили и ризорти, та до семейни хотелчета.

Подкрепям!

Харесах Le Meridien - затворен комплекс, чисто, спокойно.

Лично мнение: В никакъв случай Патонг - мръсен плаж и вода, а улиците вечер не са за гледане. Аз бях в самия център, до МОЛ-а. Това място не е за хора, свикнали на чистота и ред. Резервирайте си навреме турове до Пи-Пи (има и вариант двудневен тур с нощувка там) и Джеймс Бонд, което за мен си заслужава от Пукет. Горещо препоръчвам спектакъла Фантазия, с трансфери, може и с вечеря. Гушкането на големите тигри, ако не ви е страх, също. Бебетата и малките тигърчета са игриви, но не са добре дресирани още, и могат да наранят някого.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ако не търсите прозрачна вода за шнорхелинг - Лангкави. Ако си извадите предварително виза за Тайланд, може да отидете и до Ко Липе. За мен Пукет е голямо разочарование.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , samuraika каза:

Брех, ми то всичко резервирано...твърде рано? Вече късно?

А между Пукет и Лагкауи кое бихте избрали?

Лагкауи казват е с хубави бели плажове, но все още не съм била там.

Връзка към коментар

И на двата острова има мюсюлманско присъствие, на Лангкави - основно. Но хората са мили, усмихнати, отзивчиви. Населението живее доста по-бедно в сравнение с Пукет.  В Пукет има доста руско присъствие. От тук и високи цени, не  добро обслужване, скъп транспорт.

Да, Мая бей е красив парк, но е пълно с лодки и посетители. Не ме разбирайте грешно. Всеки иска да види, аз също, но не виждаш това, което е на картинката. Само Мая бей е в полза на Пукет.

Ланкави го наричат местните. Водата не е бистра, защото има някакви микроорганизми, но има гледки, които не отстъпват на Пукет.

+ малко джунгла до кабинковия лифт. Има водопади, красива природа. И не без значение - офшорна зона е и е сравнително евтино.

 

  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Много благодаря на всички.

А други идеи за ЮИ Азия за този период? Не държа на плажове - да е топло, красиво, с басейн и да не е пренаселено (еле пък с руснаци).

Връзка към коментар

Една групичка май ще бъде по това време на Лангкави.

Ние с Патилана се колебаем за периода 26.12-30.12 между Бали и Лангкави, но на 31.12 вечерта ще бъдем в Сингапур на улицата.

Връзка към коментар

Аз нещо взех да хвърлям око към Да Нанг и нататък... С голяма челяд настаняването е сложно...Много благодаря на всички, извинявам се че отплеснах темата.

Връзка към коментар
преди 11 минути , samuraika каза:

Аз нещо взех да хвърлям око към Да Нанг и нататък... С голяма челяд настаняването е сложно...Много благодаря на всички, извинявам се че отплеснах темата.

Няма ли да е студено? Ние го обмисляхме и отхвърлихме по тази причина.

Връзка към коментар

Изцяло подкрепям @lesy. Ако е Тайланд, за мен най-добре е на Ко Самуи или Ко Липе. На Ко Самуи настаняването няма да ви е проблем, има от всякакъв калибър - хотели, вили, апартаменти. Ко Липе е по- бейсик, но е много малко островче и става само море и плаж. Нито Пукет, нито Краби ме очароваха по начин, че да искам пак да отида.

Ланкави нали си е "наш";), на нас си ни харесва, има от всичко. Във Виетнам виж Phu Quoc.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Мога да препоръчам този хотел в Пукет - https://m.starwoodhotels.com/westin/property/overview/index.html?propertyID=3452&SWAQ=958C

Бяхме в стая с басейн на терасата и 

останахме изключително доволни , всичко беше на високо ниво ( преди 2,5години). За седмица престой не видяхме руснаци , но ни направи впечатление , че например в мола имаше брошури и вестници на руски. Водата и плажовете не стават , но басейните бяха повече от отлични.

Редактирано от stanislavpp
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.