Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Имаме направена резервация за 7-14 юни, но получавам вече втори мейл с промяна 

часовете на полетите с 4 часа и 50 минути по-късно. Искат да дам съласието си. Засега си 

трая, но все повече се навивам ако може да се възползвам от ситуацията и да не летим. 

Резервацията е basic и естесвено нямаме никакви права за промяна или отмяна на полета. 

Писах на съпорта им и се получи автоматичен отговор, че ще отговорят до месец.... 

Чудя се да правя ли резервации за приспиване и други дейности. 

Някой имали опит с подобен случай...? 

Връзка към коментар

Точно този проблем съм нямала с тях, но ми се е налагало друга помощ и свързване по телефона вместо имейл бе доста по-бързо и ефикасно. Обаждането бе от Германия.

Връзка към коментар
  • 7 месеца по-късно ...

На полет от Дюселдорф до Палма, Юроуингс са изненадали пасажерите с ugly christmas sweater за всеки пътник, група, която е свирила и пяла коледни песни, горещ шоколад и греяно вино, както и ваучери за 150 евро за всеки пътник:

image.png.8974492e998924dec1882381eaf15eda.png

image.png.dfce01ab796e933eaa9c436585e41e34.png

image.png.1c073dfaddee2b0939725fb34194930f.png

image.png.25495f5900c25a069fab18e679b8dbcf.png

https://thepointsguy.com/news/eurowings-christmaswings-flight-2018/

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Може ли някой да ми разясни багажа на тази компания, че не ми стана много ясно. Бейсик - ръчен багаж до 8кг с размери 55/40/23 и допълнителна чанта40/30/10 и за някакъв плик ми превежда транслейтъра?

Връзка към коментар
преди 39 минути , EliDion каза:

Може ли някой да ми разясни багажа на тази компания, че не ми стана много ясно. Бейсик - ръчен багаж до 8кг с размери 55/40/23 и допълнителна чанта40/30/10 и за някакъв плик ми превежда транслейтъра?

Terms for hand luggage

Luggage by fare

BASIC/SMART

one item of hand luggage free of charge

• minimum one item of hand luggage free of charge
  • max. 8 kg
  • size limit of 55 x 40 x 23 cm
  • folding garment bags are considered hand luggage up to a size of 57 x 54 x 15 cm.

Hand luggage may not be larger or heavier.

In addition, each passenger may carry on board a further small item of hand luggage, not exceeding 40 x 30 x 10 cm (e.g. laptop bag, handbag, briefcase, folder satchel, etc.).

Moreover, one baby carrier or child car seat or a foldable pushchair/buggy (stored in the cargo hold, if necessary) and wheelchair/orthopaedic aid (e.g. mobility aids) are permitted in the cabin for each infant/child.

Източник

С тарифа BASIC/SMART имаш право безплатно на една чанта с размери 55 x 40 x 23 cm и максимално тегло 8кг.

Допълнително можеш да носиш на борда  малка чанта с размери 40 x 30 x 10 cm като напр. за лаптоп, дамска чанта, т.н.

За плика, който ти е превел автоматичният преводач - folding garment bags - имат предвид, че ако носиш плик за дрехи напр. - сигурно си виждала / ползвала напр. ако си носиш костюм, за да не се измачка в куфара - които се прегъват, има различни варианти, не знам дали имаме име за тях - та такъв плик се разглежда като ръчен багаж, ако не надвишава 57 x 54 x 15 cm. Т.е. ако носиш такъв плик, няма да можеш да имаш друг ръчен багаж, доколкото аз разбирам.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

С началото на зимното разписание (27 октомври)  Юроуингс ще започне да оперира полети между Щутгард и София 2 пъти седмично.

Редактирано от akair
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 2 години по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.