Yto Публикувано: 25 април, 2018 Сподели Публикувано: 25 април, 2018 Имаме направена резервация за 7-14 юни, но получавам вече втори мейл с промяна часовете на полетите с 4 часа и 50 минути по-късно. Искат да дам съласието си. Засега си трая, но все повече се навивам ако може да се възползвам от ситуацията и да не летим. Резервацията е basic и естесвено нямаме никакви права за промяна или отмяна на полета. Писах на съпорта им и се получи автоматичен отговор, че ще отговорят до месец.... Чудя се да правя ли резервации за приспиване и други дейности. Някой имали опит с подобен случай...? Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 25 април, 2018 Сподели Публикувано: 25 април, 2018 Точно този проблем съм нямала с тях, но ми се е налагало друга помощ и свързване по телефона вместо имейл бе доста по-бързо и ефикасно. Обаждането бе от Германия. Връзка към коментар
akair Публикувано: 8 декември, 2018 Сподели Публикувано: 8 декември, 2018 На полет от Дюселдорф до Палма, Юроуингс са изненадали пасажерите с ugly christmas sweater за всеки пътник, група, която е свирила и пяла коледни песни, горещ шоколад и греяно вино, както и ваучери за 150 евро за всеки пътник: https://thepointsguy.com/news/eurowings-christmaswings-flight-2018/ 5 1 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 Може ли някой да ми разясни багажа на тази компания, че не ми стана много ясно. Бейсик - ръчен багаж до 8кг с размери 55/40/23 и допълнителна чанта40/30/10 и за някакъв плик ми превежда транслейтъра? Връзка към коментар
Childish Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 преди 39 минути , EliDion каза: Може ли някой да ми разясни багажа на тази компания, че не ми стана много ясно. Бейсик - ръчен багаж до 8кг с размери 55/40/23 и допълнителна чанта40/30/10 и за някакъв плик ми превежда транслейтъра? Terms for hand luggage Luggage by fare BASIC/SMART one item of hand luggage free of charge minimum one item of hand luggage free of charge max. 8 kg size limit of 55 x 40 x 23 cm folding garment bags are considered hand luggage up to a size of 57 x 54 x 15 cm. Hand luggage may not be larger or heavier. In addition, each passenger may carry on board a further small item of hand luggage, not exceeding 40 x 30 x 10 cm (e.g. laptop bag, handbag, briefcase, folder satchel, etc.). Moreover, one baby carrier or child car seat or a foldable pushchair/buggy (stored in the cargo hold, if necessary) and wheelchair/orthopaedic aid (e.g. mobility aids) are permitted in the cabin for each infant/child. Източник С тарифа BASIC/SMART имаш право безплатно на една чанта с размери 55 x 40 x 23 cm и максимално тегло 8кг. Допълнително можеш да носиш на борда малка чанта с размери 40 x 30 x 10 cm като напр. за лаптоп, дамска чанта, т.н. За плика, който ти е превел автоматичният преводач - folding garment bags - имат предвид, че ако носиш плик за дрехи напр. - сигурно си виждала / ползвала напр. ако си носиш костюм, за да не се измачка в куфара - които се прегъват, има различни варианти, не знам дали имаме име за тях - та такъв плик се разглежда като ръчен багаж, ако не надвишава 57 x 54 x 15 cm. Т.е. ако носиш такъв плик, няма да можеш да имаш друг ръчен багаж, доколкото аз разбирам. 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 Благодаря много. Някой може ли да каже от къде могат да се намерят билети с намаление за тази авиокомпания. Връзка към коментар
akair Публикувано: 24 март, 2019 Сподели Публикувано: 24 март, 2019 Юроуингс ще започне да изпълнява полети 3-4 пъти седмично между Франкфурт и Лас Вегас от ноември месец. EW FRA-LAS NOV 0>0.4[0] DEC 0>0.5[0] 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 (редактирано) С началото на зимното разписание (27 октомври) Юроуингс ще започне да оперира полети между Щутгард и София 2 пъти седмично. Редактирано 27 март, 2019 от akair 4 Връзка към коментар
randi Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 И за Дюселдорф са заложили два пъти седмично. Интересно ми е как ще се справят със затоварването. Особено в района на Дюселдорф се насъбраха доста полети. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 15 април, 2019 Сподели Публикувано: 15 април, 2019 Вече са в продажба билетите от Дюселдорф и Щутгарт : https://www.economic.bg/bg/news/11/eurowings-shte-leti-ot-dva-germanski-grada-do-sofiya.html 4 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 3 юни, 2021 Сподели Публикувано: 3 юни, 2021 От 1.07 възстановяват полетите София-Дюселдорф в дни четвъртък и събота. 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега