Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Интересно промо на Нордик Чойс Хотелс за 209 техни хотели в Скандинавието и Прибалтика :

1.пакетна цена от 3000€ за стая за двама с включена закуска с безлимитен брой нощувки в периода 24 юни - 21 август

https://www.nordicchoicehotels.com/shop/unlimited-nights

или 

2. пакетна цена за 7 нощувки със закуска за 595€ за същият период 

https://www.nordicchoicehotels.com/shop/summer-treat

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Някой ползвал ли е snaptravel.com? Виждам, че се споменава един - два пъти в темата, но лични впечатления никой не е споделял? Доколкото разбирам, при запитване изпращат индивидуална оферта на телефона, по Messenger или Whatsapp.

@IvanNavi

Връзка към коментар
преди 3 часа, iMari каза:

Някой ползвал ли е snaptravel.com? Виждам, че се споменава един - два пъти в темата, но лични впечатления никой не е споделял? Доколкото разбирам, при запитване изпращат индивидуална оферта на телефона, по Messenger или Whatsapp.

@IvanNavi

Аз, вече букнах 3 пъти с тях за последните 3 месеца. Изкарват доста добри попадения. За  Резервацията после (както и при други платформи) обикновено е направена през резервационната система на експедия. Мога да ти пратя реферал линк за 10% отстъпка. Проверявай обаче внимателно цените и какво включват и ги сравнявай както обикновено. Няма причина да се притесняваш, въпреки, че на мен ми беше доста притеснено, всичко си беше наред. Ако имаш въпроси питай.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Мерси, пращай. 🙂

Всъщност ми трябваха не толкова за резервация, колкото за да се възползвам от Best price guarantee на Travala, защото докато сравнявах цените на хотел, изведнъж излезе ненормално ниска цена от kayak, който пренасочи към snaptravel. Не ми се даваше тел.номера, за да ги проверя как работят. Но щом си ги ползвал и няма изненади, може и пък и да ги пробвам. 

А като пуснеш запитване, как ти предлагат цената? Като линк ли и колко време е актуална? Да знам мога ли да покажа предложената цена на Травала.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не е промо, а грешка :

Луксозният Мьовенпик Ливин в Истанбул , за целият период 01.01.2023- до края на зареденият календар 28.04.2023г, при избор на спалня за един човек, цената на нощувка е 15€ без анулация и 18€ с безплатна анулация . Базовите стаи са апартаменти със спалня и хол , с размери от 42м2. 

81B9FEDB-33A5-4949-95E3-73914399EED7.jpeg.6b64ba96a2e22bcee1112b0ae9684f97.jpeg

DEC54CCA-96BD-4E1B-B21E-17FAC6B8B292.jpeg.694860e4eb61bd792bdb2da19f12f8f1.jpeg

6162267E-84F2-45AC-B1EA-A31FDFE33888.jpeg.e6ac5d1c3df5ab8af2469ca727e4d2a3.jpeg

B8E17BAE-7AB7-4DDB-8E8B-B7BC7EFA0847.jpeg.54ada8ab4a3944cb1e1f918de8eb2283.jpeg

F67779A6-6438-48DE-BFFE-8E0469AB8D7E.jpeg.df5d2a2c87abe9401b782666fd3048f3.jpeg

• Харесвам 15
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 8 часа, stanislavpp каза:

Не е промо, а грешка :

Луксозният Мьовенпик Ливин в Истанбул , за целият период 01.01.2023- до края на зареденият календар 28.04.2023г, при избор на спалня за един човек, цената на нощувка е 15€ без анулация и 18€ с безплатна анулация . Базовите стаи са апартаменти със спалня и хол , с размери от 42м2. 

81B9FEDB-33A5-4949-95E3-73914399EED7.jpeg.6b64ba96a2e22bcee1112b0ae9684f97.jpeg

DEC54CCA-96BD-4E1B-B21E-17FAC6B8B292.jpeg.694860e4eb61bd792bdb2da19f12f8f1.jpeg

6162267E-84F2-45AC-B1EA-A31FDFE33888.jpeg.e6ac5d1c3df5ab8af2469ca727e4d2a3.jpeg

B8E17BAE-7AB7-4DDB-8E8B-B7BC7EFA0847.jpeg.54ada8ab4a3944cb1e1f918de8eb2283.jpeg

F67779A6-6438-48DE-BFFE-8E0469AB8D7E.jpeg.df5d2a2c87abe9401b782666fd3048f3.jpeg

Aз направих резервация за единично настаняване за 2 дни / общо с такса 32,40 евро. Потвърждението с номер на резервация дойде на имейла.Обаче сумата не е изтеглена от картата. Какво се случва по натам незнам!!!🤔

Връзка към коментар
преди 5 часа, valpet каза:

Aз направих резервация за единично настаняване за 2 дни / общо с такса 32,40 евро. Потвърждението с номер на резервация дойде на имейла.Обаче сумата не е изтеглена от картата. Какво се случва по натам незнам!!!🤔

Резервирах набързо 2 стаи за ползване от един възрастен с по едно дете. Сега трябва да измисля как да букна третото дете. Той ще бъде на 15 години тогава и според политиката на хотела се таксува като възрастен, дали не мога да го настаня сам в стая?

Едит - Резервирах му отделна стая, дали е ок в предвид възрастта му?

Връзка към коментар

Можеш да букнеш общо три стаи, пък после ще се разпределяте без някой да ви виси на главата. Непълнолетни могат да отсядат в хотел с разрешение на родителите, пък ако родителите присъстват на чекин съвсем няма проблем. Ако има легла за повече хора може да пробваш само с две стаи (бил съм в хотел със стаи с по две queen beds, по номенклатура за двама, спокойно се сместват четирима).

Между другото, Accor имат политика за букване на две стаи едновременно за семейство, като втората стая излиза на 50% от сумата. Пишеш, че търсиш една стая за 4 човека и ти дава две стаи по специалната тарифа (ако няма стаи за четирима). За три стаи не съм пробвал как работи. Може да видиш какво става в този хотел и дали грешката остава в сила.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , neuromancer каза:

Можеш да букнеш общо три стаи, пък после ще се разпределяте без някой да ви виси на главата. Непълнолетни могат да отсядат в хотел с разрешение на родителите, пък ако родителите присъстват на чекин съвсем няма проблем. Ако има легла за повече хора може да пробваш само с две стаи (бил съм в хотел със стаи с по две queen beds, по номенклатура за двама, спокойно се сместват четирима).

Между другото, Accor имат политика за букване на две стаи за семейство, като втората стая излиза на 50% от сумата. Пишеш, че търсиш една стая за 4 човека и ти дава две стаи по специалната тарифа. За три не съм пробвал как работи. Може да видиш какво става в този хотел и дали грешката остава в сила.

Благодаря, че писа 🙂

Цената от 18 евро на нощ е само, ако стаята се ползва от един възрастен или един възрастен + дете. Ако е един възрастен с 2 деца скача непропорционално. а като въведа 2ма +3 деца и ни дава апартамент с 3 спални за 1267 лв за 3 нощувки. А сега резервирах 3 стаи за 380 лв.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 13 часа, stanislavpp каза:

Луксозният Мьовенпик Ливин в Истанбул

Скокнах за спорта 🙂 с две стаи за три нощувки.

Наистина с отмяна стаята стъпи на 16.80Е на вечер.

Ще видим какво ще стане... :))

Благодарности на @stanislavpp

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Резервирах две стаи с по един възрастен за три нощувки. Общо сме трима, детето ще е на 13 тогава, ще рискувам да е с нас, пък ще видим на място дали ще искат да доплащаме.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Изключително необичайно ще е да искат доплащане на място.

Ако не отменятт резервациите предварително ,на място всичко ще е ок. Както писаха по-горе не планирайте нищо до последния момент ,но в краен случай в град като Истанбул лесно ще се намери алтернативно настаняване.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

аз в такива случаи оставям жената и децата по диваните в лобито и се разправям сам

в смисъл нито лъжа, че съм сам, нито демонстрирам колко сме

имайте предвид, че този хотел е съвсем в периферията на града, сигурно има час път до центъра

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Elly_A каза:

Резервирах две стаи с по един възрастен за три нощувки. Общо сме трима, детето ще е на 13 тогава, ще рискувам да е с нас, пък ще видим на място дали ще искат да доплащаме.

О, аз не мога, ще умра от страх.

За кога резервирахте, да кажете как е било?

Преди 1 час, stanimir каза:

Изключително необичайно ще е да искат доплащане на място.

Ако не отменятт резервациите предварително ,на място всичко ще е ок. Както писаха по-горе не планирайте нищо до последния момент ,но в краен случай в град като Истанбул лесно ще се намери алтернативно настаняване.

Могат да ги отменят ли? Нали имаме потвърждение на резервацията, мислех, че това е достатъчно като сигурност.

Преди 1 час, neuromancer каза:

аз в такива случаи оставям жената и децата по диваните в лобито и се разправям сам

в смисъл нито лъжа, че съм сам, нито демонстрирам колко сме

имайте предвид, че този хотел е съвсем в периферията на града, сигурно има час път до центъра

Ами нали искат паспорти на всички, няма да излезе бройката 🙂 

Връзка към коментар

За началото на април. Ако има проблем просто ще доплатим на място.

Винаги мога да кажа, че в последния момент е нямало с кого да остане и се е наложило да пътува с нас. 

При вас с трите стаи няма какво да ви притеснява.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Малдиви в Cocoon Maldives 5*  с включени полети от Мадрид или Барселона с 66% отстъпка!

10 нощувки в плажна вила с 2 деца до 15 години ще останат безплатно, когато споделят стая с 2 възрастни

На база ол инклузив 

Режимът All Inclusive включва: - Закуска, обяд и вечеря, сервирани в основния ресторант - Следобеден чай или кафе със закуски от 16:30 ч. до 18:00 ч. - Бутилирана вода и напитки, сервирани на чаша (включва безалкохолни напитки, бира, местно вино и спиртни напитки: джин, водка, уиски, ракия, текила, ром, мартини). Напитките се сервират само между 10:00 и 00:00 часа. .

Избор на алкохолни и безалкохолни коктейли 

Минибар с безалкохолни напитки и вода (попълва се веднъж дневно) 

Машина за чай и кафе в стаята.

568318677_.png.2add01fea759ba42f87f927dd9a994bf.png

Трансфер летище/хотел/летище с хидроплан - включен

Общо с включен ДДС 5 043 евро

975795343_.png.fa0bc3391438bc59ee8c6217ef7280a2.png

https://www.voyage-prive.es/fiche-produit/details/358785/b1

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 4 часа, The Doctor каза:

Малдиви в Cocoon Maldives 5*  с включени полети от Мадрид или Барселона с 66% отстъпка!

10 нощувки в плажна вила с 2 деца до 15 години ще останат безплатно, когато споделят стая с 2 възрастни

На база ол инклузив 

Режимът All Inclusive включва: - Закуска, обяд и вечеря, сервирани в основния ресторант - Следобеден чай или кафе със закуски от 16:30 ч. до 18:00 ч. - Бутилирана вода и напитки, сервирани на чаша (включва безалкохолни напитки, бира, местно вино и спиртни напитки: джин, водка, уиски, ракия, текила, ром, мартини). Напитките се сервират само между 10:00 и 00:00 часа. .

Избор на алкохолни и безалкохолни коктейли 

Минибар с безалкохолни напитки и вода (попълва се веднъж дневно) 

Машина за чай и кафе в стаята.

568318677_.png.2add01fea759ba42f87f927dd9a994bf.png

Трансфер летище/хотел/летище с хидроплан - включен

Общо с включен ДДС 5 043 евро

975795343_.png.fa0bc3391438bc59ee8c6217ef7280a2.png

https://www.voyage-prive.es/fiche-produit/details/358785/b1

Направо без пари. На фона на цените на хавайските хотели, това си е евтино и доста по-близо. Не зная на къде са тръгнали американците!

Май ще се провали и вторият ми опит за Хавай, въпреки наличните ми ваучери, и ще се замисля за Малдиви. 

Връзка към коментар

Малдиви не  е удачно да се сравняват с Хаваи изобщо , твърде различни са като дестинации и нямат нищо общо помежду си.

1,3 милиона домакинства в САЩ имат годишни доходи +500 000$ , и за тях е в рамките на нормалното да отидат на две почивки през година с общ бюджет 30000-100000$. Освен това заради липсата на квартири за местните на Хаваите , Еърбнб е с доста тежки рестрикции , което облагодетелства хотелите.

Връзка към коментар

Освен да се отдадеш на пълен релакс гледайки шарени рибки,  какво друго може да се прави на Малдиви ? 

Хаваи предлага много по-разнообразни гледки и активности. 

Изключвам гмуркането,  заради което доста хора са чести посетители там. 

А иначе със сигурност в  Европа и Азия също има милиони домакинства със шестцифрен годишен доход , то само тия от Залива и Индия  ако сметнем дето Малдиви им е на един хвърлей място ...

Аз не съм ходил и на двете места ,но ако трябва да избирам без колебание бих избрал Хаваи. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 32 минути , stanimir каза:

Освен да се отдадеш на пълен релакс гледайки шарени рибки,  какво друго може да се прави на Малдиви ? 

Хаваи предлага много по-разнообразни гледки и активности. 

Изключвам гмуркането,  заради което доста хора са чести посетители там. 

А иначе със сигурност в  Европа и Азия също има милиони домакинства със шестцифрен годишен доход , то само тия от Залива и Индия  ако сметнем дето Малдиви им е на един хвърлей място ...

Аз не съм ходил и на двете места ,но ако трябва да избирам без колебание бих избрал Хаваи. 

И аз. Хавай ми е мечта. Ходила съм на Малдивите. Но нямам дохода на американците за Хаваите.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не е необходимо да се спи във вилата на Джеф Безос или Опра Уинфри. При ранно планиране съвсем спокойно се намират добри хотели за до 250$ двойна стая на нощ , дори на Мауи.

Предвид че полетите от Европа до Хавай и Малдиви много често са на една и съща цена,  бюджетът за почивка може да е съвсем съпоставим.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.