bad kid Публикувано: 15 октомври Сподели Публикувано: 15 октомври А, да. Линкът по горе отваря ноември, когато са скъпи. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 октомври Сподели Публикувано: 15 октомври Благодаря на @Kasper за офертата, боднах две нощувки за юни. Да видим дали ще ги уважат. Може би обаче модератор да премести последните 8 мнения в темата с оферти за хотели, че тук разделът е за самолетни билети. P.S. Благодаря на модератора. Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 15 октомври Сподели Публикувано: 15 октомври Вече хотела дава, че няма свободни дати за 2025. Да видим дали ще минат резервациите между капките. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 октомври Сподели Публикувано: 15 октомври Както можеше да се очаква - моята резервация я канселираха Дано тези резервации, които сте направили през агенции, да ви ги уважат. Аз като резервирах, ниските цени бяха останали само през Accor и предполагах, че ще стане така. Здраве да е. 5 Връзка към коментар
iceman00 Публикувано: 15 октомври Сподели Публикувано: 15 октомври И моята я канселираха, даже ми пратиха извинителен мейл от хотела: Чудя се дали да им отговоря, че цената е била такава в няколко платформи и бъгът не е в Accor, а при тях 😄 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 16 октомври Сподели Публикувано: 16 октомври 8% кешбек за booking.com през TCB US https://www.topcashback.com/booking-com/ 7 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 октомври Сподели Публикувано: 16 октомври преди 18 часа, Фил каза: Както можеше да се очаква - моята резервация я канселираха Дано тези резервации, които сте направили през агенции, да ви ги уважат. Аз като резервирах, ниските цени бяха останали само през Accor и предполагах, че ще стане така. Здраве да е. Аз резервирах през Букинг и още съм в напрежение. Дано остане! Ако не - и за мен само чаша студена вода. А така добре се връзва с няколко града, на които отдавна им се каня да ги посетя! Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 16 октомври Сподели Публикувано: 16 октомври Моята стои , направих я на сайта...за януари. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 октомври Сподели Публикувано: 16 октомври преди 17 часа, iceman00 каза: Чудя се дали да им отговоря, че цената е била такава в няколко платформи и бъгът не е в Accor, а при тях 😄 Не, отговори им, че сделката си е сделка и кьорав карти не играе. 7 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 октомври Сподели Публикувано: 16 октомври преди 33 минути , Фил каза: Не, отговори им, че сделката си е сделка и кьорав карти не играе. Я дай превод на английски, така че даа не се тълкува буквално! 1 Връзка към коментар
Kasper Публикувано: 16 октомври Сподели Публикувано: 16 октомври Сравнително евтин 3* хотел в Дъблин - в периода декември 2024 - март 2025 излизат цени от 35 евро на нощувка в двойна стая. https://www.premierinn.com/gb/en/hotels/republic-of-ireland/dublin/dublin/dublin-city-centre-the-liberties.html?INNID=DUBLIB&ARRdd=03&ARRmm=02&ARRyyyy=2025&NIGHTS=1&ADULT1=2&CHILD1=0&COT1=0&INTTYP1=DB&ROOMS=1&SELECT=STANDARD_ROOM-STANDARD&BRAND=PI&CID=GHF3_BG_GoogleSearch_desktop_selected+checkin=2025-02-03+los=1+DUBLIB 8 2 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 16 октомври Сподели Публикувано: 16 октомври За хотела в Гренобъл,обичайно помолих за стая висок етаж и това получих преди малко ( резервация през Букинг). Да се надявам ли да мине?...😉 Hello, Thank you veru much for your interest in our establishment. I confirm the reception of your demand. I stay available for further demand. Best regards, Prisla Front desk 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври преди 11 часа, Kasper каза: Сравнително евтин 3* хотел в Дъблин Направо си е без пари, предвид цените там. Благодаря за офертите, които споделяш! 🙂 Аз резервирах през Експидия гренобълския хотел. Още същия ден получих елегантно съобщение от Експидия да съм се свържела с хотела, защото имало проблем с начина на плащане, който съм дала. Писах им, че дадените данни са на активна кредитна карта, също така резервацията е с безплатна анулация ден преди датата за настаняване, така че какво точно ги притеснява. Все още не съм получила отговор. Пари от картата не са ми дръпнати, но то и в потвърждението си пише, че искат данни на карта само за да гарантират резервация, а плащането е на място. 5 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври Дойде меил за анулирана резервация. Свързах се с чата на Експидия супер изненадана и разочарована. Данк Чау Вай беше много любезен, помоли да го изчакам 5мин да говори с хотела. Чаках го 20+мин, през това време към чата се присъедини Израел, вероятно супервайзър. Вайчо най-накрая обясни очакваното, хотела не може да приеме резервацията заради ниската цена и той търси решение. Максималното, което могат да ми предложат като компенсация е 50$ бонус в onekey(Yes, това чаках). Попазарих се още малко, но Вайчо колкото и любезно да ми съчувстваше, беше категоричен, че повече не могат да преложат. Благодарих му за усилията и му пожелах приятен ден. И се оказа, че човека ми е заредил 50 паунда(65$), ей така от сърце. Споменах ли колко обичам Експидия. 9 14 4 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври Преди 1 час, iMari каза: Дойде меил за анулирана резервация. Свързах се с чата на Експидия супер изненадана и разочарована. Данк Чау Вай беше много любезен, помоли да го изчакам 5мин да говори с хотела. Чаках го 20+мин, през това време към чата се присъедини Израел, вероятно супервайзър. Вайчо най-накрая обясни очакваното, хотела не може да приеме резервацията заради ниската цена и той търси решение. Максималното, което могат да ми предложат като компенсация е 50$ бонус в onekey(Yes, това чаках). Попазарих се още малко, но Вайчо колкото и любезно да ми съчувстваше, беше категоричен, че повече не могат да преложат. Благодарих му за усилията и му пожелах приятен ден. И се оказа, че човека ми е заредил 50 паунда(65$), ей така от сърце. Споменах ли колко обичам Експидия. 65$ си е супер! Аз още чакам развитие от букинг, но съм си приготвила чашата студена вода. 1 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври преди 1 минута , Дани Магелани каза: 65$ си е супер! Аз още чакам развитие от букинг, но съм си приготвила чашата студена вода. При мен от booking дойде искане за актуализиране на картата/напълно редовна/ и се чудя дали да не платя, с безплатна анулация. Какво има интересно из района, че изобщо нищо не съм гледал. Късно лято е, зимата ми е ясна от зимните олимпийски игри преди години. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври преди 1 час, Kamen каза: При мен от booking дойде искане за актуализиране на картата/напълно редовна/ и се чудя дали да не платя, с безплатна анулация. Какво има интересно из района, че изобщо нищо не съм гледал. Късно лято е, зимата ми е ясна от зимните олимпийски игри преди години. Градски туризъм. Анси е красив град, Лион е кулинарна столица и също красив град. За Гренобъл не зная нищо конкретно за сега. 1 Връзка към коментар
new one Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври преди 50 минути , Дани Магелани каза: Градски туризъм. Анси е красив град, Лион е кулинарна столица и също красив град. За Гренобъл не зная нищо конкретно за сега. Гренобъл е топ - имат приличен замък и лифт към него. Най-дългата права улица и е доста зелен. Наблизо има много хубава зоологическа градина тип сафари, но трябва кола, както и красиви места с ресторанти Мишлен. Имаше и още един много як замък - ще се напъна да се сетя кой беше. 1 Връзка към коментар
new one Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври Ми такива неща са общо взето 11 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври Cette réservation a été annulée. 😢 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври преди 11 минути , bad kid каза: Cette réservation a été annulée. 😢 И при мен. Букинг ми препратиха писмото им. Какво следва да направя? Да си правя пас, все едно, че не съм видяла? Да пиша на съпорта на Букинг, че имам купени самолетни билети, което е факт и да искам компенсация? Те не са отменили резервацията ми едностранно. Други идеи? Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври Хайде и аз с писмо от Букинг,а уж ми потвърдиха желанието за висок етаж. И сега? 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври Да се организираме на стачка пред хотела. 6 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври преди 23 минути , mamaivy каза: Хайде и аз с писмо от Букинг,а уж ми потвърдиха желанието за висок етаж. И сега? не са били видяли цената като са писали иначе какво - както искате. Вижте iMari по-горе 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 октомври Автор Сподели Публикувано: 17 октомври Е , не сте от вчера тук. С тия оферти е - ако мине , мине ! При желание удряте на молби , кандърми към посредника и се надявате на някакво решение , но "не знам , не чух , не видях" едва ли ще трогне рецепциониста.Ако имат свободна стая ще ви настанят срещу заплащане на реалната цена.Между другото тия дни Accor имаха промоция , но не знам дали включваше и този хотел. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега