aneta72 Публикувано: 13 юни, 2018 Автор Публикувано: 13 юни, 2018 Ametist много благодаря за безценното съдействие. Ще го разгледам Hinnavaru! Тази цена от 50 долара от Мале е еднопосочно предполагам, на човек? Цената от 200 долара за хидроплан на човек ли е? Т.е - 1200 общо ритърн за трима?
Ametist Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 (редактирано) преди 9 минути , aneta72 каза: Ametist много благодаря за безценното съдействие. Ще го разгледам Hinnavaru! Тази цена от 50 долара от Мале е еднопосочно предполагам, на човек? Цената от 200 долара за хидроплан на човек ли е? Т.е - 1200 общо ритърн за трима? Да, 50 $ е на човек в посока, но ако кацате следобед ще трябва да спите в Мале или Хулумале. Предполагам и на връщане ако полета ви е сутринта, също трябва една нощувка в Мале или Хулумале. За хидроплана 200 $ на човек в едната посока. Редактирано 13 юни, 2018 от Ametist
aneta72 Публикувано: 25 юли, 2018 Автор Публикувано: 25 юли, 2018 Аз напредвам малко, по малко... Букнах Парадайз айланд, за да не съм без нищо. С право на отмяна почти до началото на резервацията.Цена за трима - 5 нощувки - FB - супериор бийч - 2400 лв с вкл. трансфер от летището.Писах им за ъпгрейд до олл.....чакам да отговорят.Ако някой е бил там - моля, за инфо, най-вече за цените на напитките.Знам, че не е върхът, ама за толкова пари-толкова!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега