Цвете Публикувано: 7 май, 2018 Сподели Публикувано: 7 май, 2018 Периодът е фиксиран. Ще ми трябват и два билета със същия полет на отиване и връщане на 26 - 27.12 с възможно най-малко прекачвания и престой. Благодаря! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 май, 2018 Сподели Публикувано: 7 май, 2018 Отдели си един месец, през който да следиш цените и да видиш дали има пикове и спадове. На промоция не бих разчитал, реално датите попадат почти задължително във всички блеклисти на промоциите. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 май, 2018 Сподели Публикувано: 7 май, 2018 @Цвете, от немалкия ми опит с полети по Коледа и Нова Година да споделя - точно твои дати, че вероятността да попаднеш на промоционални цени в този период за точно определена дестинация е много малка. Отново опитът ми говори, че колкото по-рано ги купиш билетите, ще спечелиш. Сигурно има изключения, но те са наистина изключения. Моето следене не е било само един месец, а много месеци... Успех! Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 За този период много по-вероятно е с времето цените да вървят само нагоре, чакането на промоция едва ли ще се оправдае 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 (редактирано) Условията ти са доста рестриктивни - тръгване от София, малък избор на дати и периода. Ако тръгването и връщането е от/до Рим има цени по 480 евро, ако е от Брюксел цената пада до 430 евро. Предполагам , че полетите които си избрала са с Търкиш, които могат да паднат при промоция и то не с много. През www.momondo.de ----- https://de.travelgenio.com цената е 633 евро, а през de.travel2be.com е 634 евро. С катарците излиза цена от 464 евро, която също може да бъде наблюдавана. Техните промоции излизат по-често. www.momondo.de ----- www.tripsta.de Редактирано 8 май, 2018 от Таньо 3 Връзка към коментар
funny Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 Все пак ако Истанбул е опция , може да се наблюдава и от там . 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 8 май, 2018 Автор Сподели Публикувано: 8 май, 2018 Саудитската авиолиния неми говори нищо. А и престоите са огромни. Това ме притеснява. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 Писано е във форума за Саудиа. Авиокомпанията как да е, но летището е много зле и дълъг престой ще е изключително некомфортно преживяване. Сега, за 300 евро спестяване бих се прежалил (ако съм аз сам) 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 10 май, 2018 Сподели Публикувано: 10 май, 2018 В интерес на истината , съпругът ми се върна от командировка там миналия месец и каза че летището в никакъв случай не би го определил като лошо. На фона на тълпата, хората по земята и мърсотията на Истанбулското летище, каза че си е много добре даже. Той е ползвал лодж ( не зная кой точно) но беше доволен от него. 3 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 10 май, 2018 Автор Сподели Публикувано: 10 май, 2018 (редактирано) Купих билети с Турските авиолинии. Оказа се, че отстъпката не е толкова голяма през посредници, но все е нещо. Спирам да го мисля Редактирано 10 май, 2018 от Цвете 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения