Прескочи до съдържание

Общи промоции и разпродажби

macf1an
Съобщението е добавено от macf1an

А ти, Магеланецо, погледна ли списъка с авиокомпании, преди да публикуваш офертата тук ?

Препоръчани мнения

Публикувано:

😢

IMG_8951.png

IMG_8952.png

Проблемът явно е генерален на Кондор. Не е само за маршрута до Доминикана. Но според мен ще отменят билетите, ако изобщо някой успее да си ги купи на тази цена.

IMG_8953.png

IMG_8954.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , pepsii каза:

аз стигам до плащане с opodo.co.uk

image.png.c605f01bb8fbe87aaa256eb87cafbb22.png

Да, за 200£ и аз успявам да стигна до тази стъпка. На билетите от 5€ и 0€ обаче вдига цената рязко на около 700€. 
Бих купил тези от 200£, но ме притеснява да не ги отменят след като вече съм купил билетите за Франкфурт и така да си остана само с билети за Франкфурт за пътуване от 1 седмица. 😅

Публикувано:
преди 14 минути , r_nikolov1 каза:

Да, за 200£ и аз успявам да стигна до тази стъпка. На билетите от 5€ и 0€ обаче вдига цената рязко на около 700€. 
Бих купил тези от 200£, но ме притеснява да не ги отменят след като вече съм купил билетите за Франкфурт и така да си остана само с билети за Франкфурт за пътуване от 1 седмица. 😅

Ами купи за 200Е. Цените за Франкфурт ноември няма да са проблем, а ако има отмяна няма да е в последният момент... 🙂

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Не се напъвайте - Пунта Кана офертата не работи още от сутринта. Опитвах безуспешно да купя и за приятели, никъде не става вече. Грешката е коригирана на ниво авиокомпания и независимо какво показват посредниците на финалния екран (след въвеждане на карта и при опит за плащане) цената се актуализира.

Иначе още вчера вечерта взех за себе си двупосочен полет за €224, малко след като грешката се появи по блоговете. Към момента имам издаден билет и мисля ноември да ходя до Пунта Кана и Хаити (крайна цел), а ако отменят билета  - просто ще съм разходил малко пари до сметката на португалското Румбо и ще си ги взема обратно 🙂 Стискайте палци да оцелее.

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Не се напъвайте - Пунта Кана офертата не работи още от сутринта. Опитвах безуспешно да купя и за приятели, никъде не става вече.

През skyscanner.net > Lastminute също ми позволява да стигна до плащане. Цената е 250€. Но все още не съм опитал да купя. 

Публикувано:

И в швейцарския скайскенер уж излизат през my trip , през Lastminute цената се вдига. Разбира се винаги може да не издадат билет, дори след плащане.Някой ако търси да купува може да се пробва и там.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.